Gooooodnatt!

Hej på er. Denna dag har varit som de flesta dagarna, skola inprincip. Hade ett prov idag jag inte pluggat till så värst mkt om man säger så.. Men lyckades ändå kamma hem ett B, så jag är nöjd!

Har ett engelska test imorn, inte pluggat så mkt till det heller.. Men det får gå som det går!

Fredag imorn ju! Ska spela fc-cupen och även kolla in vår nya lägenhet tror jag. Kommer bli en grym helg för det står fler saker på schemat!

Nu ska jag sova så jag för en gångs skull somnar tidigt och så att jag är utvilad imorn!

Vi hörs.


Some new stuff!

Hej på er. Var ett tag sen sist jag skrev . Vet inte när jag skrev senast men min helg spenderades på Ullared i stort sett. Fick men mig en del saker hem därifrån.

Kom precis hem från skolan. Mamma hämtade mig för att hon och Julia skulle köpa skor, så även jag fick med mig lite saker hem. Visar bild på det!

Nu ska jag laga lite mat och sen träna. Har en to do list som helt och hållet kommer att spricka nu... Ska iaf försöka hinna med lite plugga innan jag ska träna, kanske städa rummet också! Vi får se hur det blir.

Vi hörs.

Detta fick jag med mig hem plus en present till en kompis som har 18- års middag på lördag!


Friday!

Hej på er. Skulle uppdatera er igår men det funkade inte av ngn konstig anledning. Är hemma idag med från skolan. Är förkyld och har huvudvärk + hosta. Men jag är på bättringsvägen. Stannade hemma idag för att inte blanda bassieller med Malvis, vi smittar typ varandra haha och då blir man ju aldrig frisk ;)

Har inga planer för helgen förutom att bli frisk :)

Har även satt upp ett mål till sommaren. Ska träna minst tre ggr i veckan och bara äta onyttigt på fredagar och lördagar (om ens det) kan inte sluta helt tyvärr.. Haha! Vill gå ner till 50 kg!

Vi hörs.


Sjukling!

Jag är hemma idag, blir aldrig frisk ju! Får se om jag åker till skolan imorn eller inte.

Sitter hemma hos cicci och myser med Zorro. Får inte vara hemma för att vi har visning på huset så får ligga här i hennes soffa ist.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.
Vi hörs.


Hoppet finns!

Rubriken talar för att allt kanske är löst i veckan med nytt boende och flytt och hela det köret. Men det får vi se i veckans slut/nästa vecka. Håller tummarna iaf!

Jag blir gaaaalen på att blogg.se inte vill uppdatera från Julias inläsa till mina trotts att jag är inloggad på min!? Iöandsproblem jag vet...

En tumme ner på att jag är sjuk :/ så jag ska göra en fruktsallad och lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn. Jag är ledig imorn från skolan för att jag är resenär, hehehe ibland lönar det sig! (Bor ca 5 mil från skolan och vi har bara en lektion imorn)

Vi hörs.


Sjukling!

Hej på er. Skulle uppdatera er redan i fredags men den ville inte som jag ville så det sket sig. I helgen har jag varit med Fredrik, Johan och Matilda hos johan i fredags. Igår va jag i Nyköping med mamma, cicci, Julia och Daniel och köpte lite kläder och mat.

Nu sitter jag i Fredriks säng, sjuk -.- i fredags hade jag feber, huvudvärk och förkylning. Nu är det förkylningen som sitter kvar.... Så det blir en lugn dag idag. Skola imorn, sen ledig på tisdag, SKÖNT!

Vi hörs.


Workout!

Har precis kört en timmes träning här hemma, så jävla glad! Nu är det seriös träning fram till sommaren som gäller, ska få snygg kropp igen!

Nu ska jag duscha, göra macka och o'boy och lägga mig i sängen och kolla ikapp Fredrik på AA.

Vi hörs.

(Har försökt lägga upp det här inlägget med bilder hur länge som helst.. Men det funkar inte så det får bli bildlöst)


Fredag imorn!

Hej på er. Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar! Svin hungrig. Sen när jag har ätit ska jag klä av mig kläderna och mysa ner mig i min morgonrock och mina supermysiga tofflor och kolla på andra avenyn och käka naturgodis. Kanske tränar lite senare, ska hur som helst duscha innan jag går och lägger mig iaf.

Nu ska jag kolla om potatisgratängen är klar.
Vi hörs.


My day!

Hej på er. Min dag har varit bra hittills, eller ja det har Ulf inte hänt något speciellt. Va i skolan till 12:18 ungefär, hade först ÖFA sen såg vi en föreställning och sen gick jag till bussen. Sen har jag bara varit hemma och kollat på tv och duschat. Det där är min dag, haha!

Nu ska jag vänta fem minuter till sen gå ner till tåget och åka hem till Fredrik.

Vi hörs.


Pussgurka

Godkväll på er. Ligger i sängen med Fredrik bredvid mig och kollar på andra avenyn.

Första skoldagen efter lovet är avklarad och den var helt meningslös!

Nu ska vi kolla vidare och sen sova.
Godnatt!


Slut på det roliga!

Godmorgon på er!
Skolan börjar idag, iaf för mig. Jag är trött och vill bara gå och lägga mig igen, men nej bussen går om drygt 25 minuter så jag måste klä på mig kläderna (sitter fortfarande i morgonrock) och borsta tänderna. Slutar halv tre idag tror jag så är hemma runt halv fem kanske, drar till Fredrik ikväll och sover där.

Vi hörs.


Skönt sålänge det varade!

Godkväll på er. Imorn börjar skolan igen, inte alls taggad på att gå upp klockan 6... Men mitt lov har varit kanonbra! Ledigheten behövdes. Dock längtar jag redan till nästa lov, hehe!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Sen kolla en film kanske och sova. Måste somna senast klockan elva så jag orkar upp imorn.

Vi hörs.


Åååh

Ja min iPad vill inte stava som jag vill.. I Inlägget under står det heroin istället för HERON som det egentligen ska stå! Ville bara rätta till felet :)


Biotime!

Hej på er. Ligger i Fredriks säng och kollar på avatar. Väntar på att han ska bli klar i duschen osv och att Johan och Matilda ska komma, då drar vi till heroin och kollar på bio. Sen ska vi hem till Johan, är tanken. Men jag vet inte om jag ska åka hem eller inte.. Vi får se.

Hoppas ni får en bra lördagskväll.
Vi hörs.

(Ser trött ut på bilden men det bjuder jag på)


Godmorgon!

Godmorgon på er! Igår skrev jag ett inlägg till er som inte laddades upp... Men det va iaf om att jag skulle på 18- årsmiddag och lahti, super kul hade vi!

Nu sitter jag i köket, lite halvstressad.. Måste klä på mig lite snabbt, borsta tänderna och gå till stationen.

Idag ska jag umgås med Fredrik, Johan och Matilda. Vi ska äta, gå på bio och bada tunna eller vad man säger hos Johan. Sen tidigt imornbitti kör Johan mig till lånestahallen där jag har samling med laget. Har cup i Oxelösund.

Vi hörs.


Skhlm!

Rubriken är en förkortning på Skärholmen, var där idag med Johan, Fredrik och Matilda. Vi va där Max 1 och en halv timme innan alla tröttna, haha! Kan ju säga att alla var rätt slitna! För vi sov hemma hos Johan i stugan allihopa och det blev inte mycket sömn... Men en rolig kväll/natt blev det iaf!

Nu sitter jag hemma hos Fredrik och ska snart göra mig klar för sängen tror jag, svin trött så vill somna hyfsat tidigt inatt, senast kl 2!

Vi hörs.


Segisdag!

Hej på er. Ligger i sängen och kollar på andra avenyn med Fredrik. Det har varit en lugn dag, inte gjort något speciellt. Vi åkte aldrig till hans farmor.

Har inte mycket mer att säga. Men vi hörs senare ikväll eller imorgon. Kanske ska träffa Emma, Josefin och malva imorn. Men det är inte spikat.

Vi hörs.


Happy new Year!

Gott nytt år på er, 2013. Mitt nyårslöfte är att spara mer pengar och träna mer och äta nyttigare. Vi får se hur det går!

Hoppas alla hade en bra nyårsafton, det hade jag!

Nu såhär dagen efter ligger jag i sängen med en sovandes Fredrik bredvid mig. Funderar på att gå upp och duscha... Jo det blir nog så! Vi ska åka till hans farmor och fira henne, då vill man ju vara fräsch!

Vi hörs.


RSS 2.0