Sommarväder ☀️

Vem älskar inte vädret vi har nu!? Det gör iaf jag, 30grader varmt, med strålande sol har det varit idag. Så sjukt underbart!! Hoppas att det håller i sig och att det kommer vara solsken på min student också!! Inte långt kvar nu, är klar med allt i skolan nästan, bara två kompletteringar jag kan göra om jag vill. Vilket jag också tänkt göra. 
 
Nu när studenten närmar sig så blir jag bara mer och mer taggad! Ska på Julias studentskiva imorn, på maximilians Med meras studentskiva på onsdag och sen ska jag även köpa ett studentband eftersom vi i Nyköping har något som kallas för studentveckan, då det är fester, vollybollturnering och flottrace, jag ska delta i/på allt! Så sjuuuukt jävla roligt! Ja ni hör, jag är taggad! 20 dagar kvar exakt! Gaaaalet..
 
Nu ska jag duscha kroppen eftersom jag lökat idag.. 
Vi hörs! :) 

BIKBOK levererar!

Hej på er, nu var det väldigt länge sen jag skrev här.. Men jag har haft noll motivation till det och inte speciellt mycket tid för det heller. Men nu så, sitter jag här i mitt rum och blev sugen på att skriva ett inlägg!
 
Det har hänt massa sen jag skrev sist, men kommer ändå inte ihåg det haha!? Men jag har iaf gått intesivkurs och kommer snart ha körkort om inte nerverna tar över, har redan klarat teoriprovet men uppkörningen blev uppskjuten pga. sjukdom hos trafikverket. Riktigt surt men snart så är körkortet mitt! :D Sen har det varit mycket med skolan och så hit och dit.. Men nu börjar det lugna ner sig! Nästan allt är inlämnat och tror att alla NP är klara för min del också, om det inte är någon muntlig del i engelskan. Sen är det inte mycket kvar att lämna in, sååå skönt!! Exakt 32 dagar kvar till studenten, TAGGAD!! 
 
Är kluven om jag ska gå på balen eller inte!? Sista anmälningsdagen är om två dagar, så imorn måste jag bestämma mig!! Men känner mig inte taggad och lägger hellre de 650kr på något annat.. Det närmar sig studentveckan som kommer kosta mycket, två skivor ska jag gå på i slutet av maj, så det är rätt mycket utgifter så ekonomin är riktigt tajt och snål just nu.. hahah!!

Men ändå om jag har en tajt budget, har jag och Julia inte kunnat slita oss från att köpa massa snyggt från BIKBOK, som har fått inte gaaaalet snygga kläder. Sen på det har vi studenter 20% rabatt på allt hela maj, så vi har inte kunnat låta bli... Har blivit en del nya fräscha toppar, två bikinis till mig, en långklänning (från gina) sen idag kollade jag på en klänning på bikbok, men var inte helt nöjd.. Vill ha en riktigt snygg från bubbleroom, men ekonomin tillåter verkligen inte den nu.. Men jag vill så gärna ha den.. hmm.. 
 
Nej nu ska jag sluta tjata om mina shoppingbehov, haha! Men jävlar vad jag inte är nöjd, vill handla sååå myket mer! Nog om det. 

Nu ska jag ta något att äta sen åka på träning. 
Vi hörs.
 
Inte bästa bilderna men det är iaf mina dösnygga bikinis jag köpt!
Topparna har jag inte tagit bild på, men julia har dock. Fast de är på hennes dator.. kanske visar det vid ett annat tillfälle! :)
 

RSS 2.0