Cleaning!

Hej på er. Ligger i sängen med Fredrik och kollar på filmen Billy Madison. As bra film!

Idag har jag städat ur pappas gamla lägenhet, äckligare får man fan leta efter! Aa det är inte han som bott i den men ändå fick vi städa upp skiten. Det tog bokstavligen hela dagen.. Vi avslutade dagen med en god pizza.

Vi hörs.


Mysiga morgonrock!

Godmorgon på er. Sitter i min säng och myser i min nya sköna morgonrock. Skulle egentligen åka och träna om 30 minuter ungefär, men jag ångra mig. Har varit förkyld och haft hosta ett tag nu så det är bara onödigt att göra det värre. Så skiten försvinner någon gång!

Vid tjugo i ett åker jag till Södertälje. Ska hem till pappas gamla lägenhet och hjälpa honom att städa. Sen åker jag hem till Fredrik och stannar där tills tisdag tror jag.

Vi hörs.


Shopping!

Godkväll på er kära läsare!
Min dag har spenderats i Norrköping med cicci och mamma. Kom hem vid 7-halv 8 tiden kanske. Drog direkt hem till cicci och kollade film med henne.

Har varit hemma en stund nu. Det jag köpt idag är: 5 par tröjor, två par jeans, ett par vantar och en morgonrock, supernöjd! Julias första kommentar om byxorna va: varför har du köpt fler för? Du har ju redan typ 100st. Bara för det räknade hon alla mina jeans och resultatet blev 24 st... Hehe använder inte alla och passade på att rensa ut några.

Nu ska jag kolla på andra avenyn och sen sova, träning imornbitti!


Filmmys!

Sitter hemma hos mig med Jennifer och kollar på filmen Jack and Jill.

Ha en bra fredagskväll.
Vi hörs.


Gör om gör rätt

Oupsi såg att jag stavat lite fel i inlägget innan.. Om - on / gått - gott .
Sådärja ville bara rätta till det. Kan inte redigera på IPaden tyvärr..


Sitting om the toilet!

Hej på er. Sitter faktiskt på toa haha!
Ska snart dra ner på lilla centrum och möta Jennifer, köpa ngt gått tror jag och sen gå hem till mig för att ha lite fredagmys och kolla på film. Tror det blir så iaf.

Vi hörs.


Me again!

Nu skriver jag igen. Suget är mycket större nu när man kan skriva från IPaden, dock blir det kanske lite halvonödiga inlägg menmen. Bättre än inget right? ;)

Har kollat klart på toy story, ganska bra film faktiskt om jag får säga det själv.
Nu ska jag väl gosa ner mig brevid Fredrik i sängen och kolla på tv.

Vi hörs.


Berättelsen om Pi

Hej på er. Kom precis hem till Fredrik, direkt från heron city. Har kollat på bio med cicci och Daniel, därav rubriken. Helt okej film men inte den bästa jag har sätt.

Fredrik sitter och säger att vi ska kolla på Toystory 1 sen, så det är vad jag ska göra ikväll.

Vi hörs.


Träningspass!

Nu ska jag köra ett träningspass i 30-60 minuter beroende på hur mycket jag orkar!


Godmorgon!

Torsdag idag, har inte mycket på schemat. Träna och åka hem till Fredrik när mamma slutat jobba.

Kanske ska baka något gått eller slå en signal till ngn kompis och se om den vill ses en stund kanske. Vi får se.


Med detta inlägg säger jag godnatt!

Haha igen jag vet, ville bara visa en bild på hur glad jag blev på plasten när den inte ville som jag ville;


Andra avenyn + WF

Hej igen. Sitter i sängen med mina supermysiga nya tofflor jag fick av Julia i julklapp och kollar på andra avenyn och spelar Wordfued med Fredrik (tror det stavas så)


Hemmagymmet

Nu är vi klara med det såkallade hemmagymmet. Vi har inte så mycket redskap med det som finns är hantlar, gummiband, yogamatta, pilatesboll, crosstrainer och någon annan sak som jag inte vet vad den heter. Tror jag fick med allt.

Såhär blev resultatet iaf:


Ingen lätt uppgift!

Ja som ni redan läst så skulle jag och Julia fixa dit en plast till min skärm på iPaden, men det gick ju inte alls bra! Bubblor på skärmen som inte går bort pga att smuts fastnat på klistret. Så ja jag blev lagom sur/irriterad. Måste alltså åka och köpa en ny plast när jag fått mitt studiebidrag...

Nu ska jag som sagt hjälpa Julia att fixa ett hemmagym, bild kommer upp sen!

Vi hörs.


Ipadplast

Vi var ju och köpte skydd till min iPad förut, jag kan ju inte påstå att det var enkelt att applicera plasten.. Jag och Julia höll på med detta i en kvart och de blev ändå inte helt prima. Jaja, nu har jag iallafall skydd till den :)
Och ungefär såhär kul var detta.


Elgiganten

Hej på er. Sitter i Fredriks datastol och spelar på min iPad.

Mamma kommer och hämtar mig om typ en timme, och då åker vi till Elgiganten och köper skydd till inpassen. Fick inget i julklapp haha :)

Sen vet jag inte vad som händer, slår nog en signal till ngn kompis.

Vi hörs.


Andra avenyn

Hej på er. Ursäkta tystnaden, hoppas alla hade en bra julafton igår! Det hade jag iaf. Fick min önskade ipad, som jag skriver ifrån nu.

Igår träffade jag först jannele en stund och bytte julklapp med henne, fick två fina örhängen. Följde även med henne hem en stund. Sen firades det med familjen och mat käkades. Åkte till sist hem till Fredrik och avslutade min julafton med julklappsspelet, vann ett blockljus, en ljuslykta, kakor och en Nesser med ett nagellack och örhängen. Av Fredrik och hans föräldrar fick jag två berlocker och ett presentkort på h&m på 500kr.

Avslutar detta långa inlägg med ett godnatt!


uppesittarkväll

Hej på er.
Julafton imorn, längtar lite faktiskt. Och det har inte jag gjort på flera år!
 
Har inte mycket mer att säga, haha!
God jul på er allihopa!
 
mobilbilder från ikväll:
 

En ful bild på mig och min fina katt. 
 
 
 

muffinsbak

 
Hej på er. Imorn får jag äntligen lov!
 
Idag hade jag sovmorgon, kom till skolan och satt med Malva i Cafeterian och snackade tills vi började.
När vi väl gått in hade vi en suprice för vår lärare som går i pension, vi bjöd på tårta!
 
Slutade 11:30 ungefär. Åkte hem till Emma och bakade med henne, jossan och malva. Supermysigt! Kom hem för snart en timme sen och har bara hunnit äta iprincip.
 
Vi hörs.
 
Ena tårtan.

Pinsamt

Vet ni vad som nyss hände Hanna? Hon stog och dammsög i hallen på nerevåningen, iklädd endast underkläder, så lingar det på dörren, och vi har ett fönter i dörren så man ser ju rakt in. När Hanna gått in i köket utbrister hon "vänta, PLINGADE de nyss på dörren?!?!?!", "ööh, inte vet jag" svarde jag då och gick och öppnade. Då visade de sig att det var våran brors kompis som plingat på dörren, och uppenbarligen sätt Hanna stå och dammsuga i underkläder. För när daniel kommer ner i enbart byxer säger kompisen "vafan, går alla halvnakna i detta hus eller?". Ni kan ju gissa om jag och Hanna stog och verkligen skrattade i köket! 

-först sådär

-Sen sådär ungefär
 
Men hon är itne den ända som skämt ut sif för samma kompis till våran bror, Kompisen ringde hem hit en gång då jag svarade och trodde att det var våran andra bror och började snacka med honom - som om de vore min bror, UTAN att märka något. Men jag erkänner att Hanna skämde ut sig ännu mer. 
 
/Juliaaaaaaa

snökaos!

Lördag, helg, inge plugg. UNDERBART!
Har suttit och tagit en massa cambilder på mig för att lägga upp här, men ser inge vidare ut på bilderna då jag är nyduschad och håret är kaos. Valde att inte lägga ut de då det man lägger upp på internet stannar där ;)
 
Ikväll ska jag på chrismukkah hos Jossan med brudarna, gud så kuuul det ska bli!!
Men innan det ska jag åka med Cicci till pappa och lämna lite grejer och så.
 
Vi hörs.
 
 

kalla vinterdag - lucia!

Hej på er!
Idag är det lucia som alla vet, så imorse kollade jag på ett luciauppträdande på skolan. Duktiga var de, men allmänt tycker jag det är tråkigt att titta på, hehe.
 
 
Nu sitter jag med en kopp varmchoklad och pepparkakor framför mig, ska skiva klart min idrottsuppgift och mejla in den till henne. Sista inlämningsdag imorn, och vill inte spendera min fredag kväll åt det.
 
Imorn har jag sovmorgon, svin skönt! Dock så får jag sitta en timme tidigare i skolan och vänta menmen sånt är livet när man bor på "landet", som dom säger. Ska dansa med VO12 och HA12 direkt när jag kommer till skolan, SUCK!
 
Efter skolan då, jo åker hem till Becca och har myskväll med henne. Tror jag åker hem och sover, ska prata lite med mamma. Sen på lördagen är det "chrismukkah" som gäller, super skoj! Med andra ord, min helg kommer att bli grym!
 
Vi hörs.

livet rullar på!

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera, förlåt för det! 

Nu när jag sitter här i soffan och häckar för att jag inte orkar plugga till NP (matte) jag har imorn började jag tänka på min blogg, jag vill komma på något att skriva om. Tema. Det finns ju träningsbloggar, modebloggar mm. JAg vill också ha ett sånt "tema" på min blogg ,vet bara inte vad.. 
 
Livet rullar på, ja det gör det. Snart julafton, jag krigar på i skolan och hoppas jag klarat av alla mina 4 prov jag hade förra veckan. Har bara 5 stora grejer kvar innan jul, haha.
 
Alla julklappar är inhandlade och det är chrismukkah i helgen med tjejerna, LOVLEY! 
 
Vi hörs.
 


detta tog lång tid!

Ojojoj vad jag har varit dålig på att uppdatera denna vecka.. Men det beror på att jag har mycket med skolan just nu  och är helt slut när jag kommer hem. 
 
Har samhällsprov imorn på privat ekonomi och samhällsekonomi. Dock har jag inte orkat öppna boken ännu.. Kör på magkänslan.. Sitter hemma hos min syster och umgås lite med henne,å åker hem om 25 minuter kanske. 
 
Vi hörs.
 
Detta påböjade jag klockan 8, men inte förens nu lägger jag upp det. Snart kommer mamma och hämtar mig hoppas jag! 

1 december!

Paniken hos mig när jag har för mycket att ta igen från skolan. Har gjort mitt bästa denna vecka för att få bort F-varningen i Matte, hoppas jag lyckats! Sen har jag religionsprpv på måndag, samhällsprov på fredag, NP i engelska på onsdag. NP muntligt i engelska på Fredag också. Rolig vecka jag har framför mig..
 
Inte nog med att jag myket i skolan nästa vecka, jag har massa annat att göra hemifrån också som jag missat när jag varit borta osv.  KILL ME!
 
Biter ihop och kör gärnet fram till jullovet,, allt ska bli klart! Sen kan jag bara njuuuta av lovet.

Nu ska jag fixa mig, sen åka till Södertälje med Cicci och Mamma, sen förmodligen träffa Jennifer en stund.
Vi hörs.
 
Ofixad, stressad Hanna.

RSS 2.0