resfebern smyger sig fram..

Hej på er. Jag har precis ätit pannkakor som jag gjort till lunch, men känner mig fortfarande hungrig så kanske tar en till? haha. Sen ska jag iaf borsta tänderna och så funderar jag faktiskt på att fixa håret (som jag inte gjort under hela sommaren typ). Sen runt tre tiden åker jag hem till Fredrik.
 
Nu börjar jag faktiskt få lite resfeber.. Är galet taggad på att få komma till Spanien, den härliga värmen och de lata dagarna framför poolen/havet. UNDERBART!
 
Ni får ha det så skönt i Sverige, jag menar. Det har ju varit kanon väder nästan hela sommaren så man kan inte klaga på Svensk sommar iår, eller?
 
Vi hörs.
 

Äntligen!

Godmorgon på er, dagen jag har längtat till så länge är äntligen här. Ikväll åker vi till Spanien, underbart!

Men innan jag åker hem till Fredrik ska jag ta mig an packningen så den blir klar, klippa naglarna (gjorde aldrig det igår), ev måla naglarna och duscha. Men innan jag börjar med allt detta ska jag äta frukost och bara sega någon timme! Vaknade halv tio utan anledning så är fortfarande lite trött, men kan inte somna om..

Vi hörs.


Bra dag!

Hej på er, har ni njutit av den underbara värmen idag? Jag har! Var på stranden hela dan med Jannele och jossan, super trevligt och skönt! Har fått färg också, men även bränt mig lite vilket inte är så himla bra kanske..

Åker ju till Spanien imorn och jag har inte ens börjat packa ännu, medans Fredrik redan är klar.. Tur att vi inte åker förens vid fem imorn eftermiddag då!

Nu måste jag skriva en packlista så det är klart och bara börja packa imorn bitti, sen ska jag klippa mina naglar så att jag har det gjort!

Vi hörs.


Nyinköpt!

Hej på er. Idag har det varit sjukt varmt ute och det är fortfarande det. Så tänkte ringa till Jannele och se vad hon gör och om hon vill cykla ut och bada eller något.

Var med mamma i Södertälje förut för hon skulle till försäkringskassan, så då gick vi förbi accent också så jag köpte mig en ny, snyggare plånbok och sen har jag även köpt migrän tabletter på Apoteket som jag ska ha med mig till Spanien ifall att.

Hoppas nu njuter av värmen.
Vi hörs.


6 days left!

Hej på er. Har städat och tvättat hos Cicci, men vart klar redan 12:40 så sitter här framför datorn och ska snart pallra mig hemåt. 
 
Jag är så galet taggad på att åka utomlands nu, och det är inte långt kvar nu. På fredag åker vi, ska bli så otroligt skönt att bara slappa hela dagarna i solen och bli bruuun! 
 
14:39 tar jag tåget hem till Fredrik, sover där inatt. Jag tror även vi ska vara med Johan och Mathilda idag, om det blir så ska Mathilda klippa mig, behövligt! :D Hon är riktigt duktig också, hon ska börja tredje året på frisörlinjen. 
 
Hoppas ni får en bra lördag och njut av värmen som bjuds på idag.
Vi hörs.
 

FÅR BLI EN BILD PÅ CICCIS SMÅ BUSFRÖN! (suddig)
 


Bakdags!

Hej på er. Det blev inte stranden idag, det blåste rätt kallt ute och är väldigt molnigt och bara 19 grader typ så vi skippade det. Det kanske blir varmare snart så vi kanske bara tar ett dopp om lusten finns.

Istället ska jag baka en äppelpaj med vaniljsås, har varit sugen på att baka det i flera dagar nu! Sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå på bio med cicci eller träffa en vän? Återstår att se.

Vi hörs.


Sol och bad!

Godmorgon på er, sitter hemma hos Fredrik och väntar på att mamma ska plocka upp mig. Vi ska åka ut till Trosa havsbad och vara där och bada och sola idag. Sjukt skönt!

Ikväll ska jag färga mina ögonfransar, skrev förra veckan att jag skulle göra det men det gick inte att göra det själv så Julia ska hjälpa mig!

Hoppas ni njuter av det fina vädret.
Vi hörs.

(inviger mitt nya linne idag, suddig bild jag vet)


I min pyjamas!

Godmorgon på er, jag ligger i sängen och orkar inte gå upp.. Har drömt världens sjukaste dröm men kommer inte ihåg den så bra..

Ska snart messa cicci för att kolla om hon är vaken och om vi kan dra ut till stranden eller något.

Blir så glaaad av att se på min "days left" att det bara är 9 dagar kvar till Spanien! :D

Nu ska jag masa mig upp ur sängen och göra mig iordning.
Vi hörs.


clean!

Hej på er. Jag sitter hemma hos pappa, åkte hit med 17:54 tåget och har varit snäll och städat nästan hela hans lägenhet (hans egna rum får han ta själv :p) Vi sitter och kollar på fotboll, Sverige vs Italien för er som inte vet. Sverige leder med 3-1. Efter matchen ska vi åka ut till någon parkering så jag får testköra lite (kan verkligen inte köra bil) haha. Sen tar jag 23:54 tåget hem, så är hemma tjugo över tolv. 
 
Imorgon ska jag umgås med Cicci på dagen tror jag, för hon har jobbat i en vecka nu så vi har inte kunnat göra något speciellt då. Ville ju egentligen åka till grönan imorn med Jannele men hon svarar icke.. Så det får bli på fredag eller nästa vecka. Sen på kvällen tror jag att jag åker hem till Fredrik och sover :)
 
Nu ska jag busa lite med Hugo (katten).
Vi hörs.
 

 

~ jahapp ~

Hej på er. Jag kom hem för 30 minuter sen ungefär, sov hos Fredrik inatt. Hade tänkt åka till pappa idag med Julia, men nej hon är på Grönalund idag igen så vene om jag åker dit då..
 
Har inga planer för dagen om jag inte åker dit så kanske åker ut till stranden med mamma en stund eller något. Hoppas även på att jag och Jannele åker till grönan någon dag denna vecka. Men hon har inte svarat ännu så vi får se :)
 
Egentligen har jag inget speciellt att skriva så jag känner att detta inlägg är väldigt onödigt egentligen, men jag klickar på "publicera" ändå.
 
Vi hörs.
 

äntligen!

Hej på er. Imorse vaknade jag utan huvudvärk, så hoppas det bara var nåogt virus i kroppen och att det aldrig kommer tillbaks igen! Hittils idag har jag tvättat och städat hos Cicci, är inte klar med städningen dock.. Måste damma och torka golvet sen är jag klar. 
 
När jag är klar här ska jag gå hem till mig och städa mitt rum och lägga mina smutskläder i tvätten så de blir tvättade och sen duscha och åka till min saknade Fredrik. Mycket att göra på en söndag då man brukar lata sig annars, haha!
 
Vi hörs.
 
 

Unluck!

Hej på er, jag vaknade med migrän idag igen, tredje dagen i rad nu... Jag får ett sånt himla tryck i huvudet att jag blir helt spyfärdig men jag spyr aldrig!?

Varför ska detta hända mig för? Jag vill inte ligga inne en solig dag och ha huvudvärk när jag kan vara i Vagnhärad just nu på loppis med mamma och cicci för att sen åka och bada.. Life sucks sometimes!

Har jag migrän imorgon igen säger mamma att jag måste åka till läkaren på måndag och kolla upp varför jag får det, kanske får käka något piller i värsta fall. Ingen bra tajming heller då jag åker till Spanien om 13 dagar... Hoppas detta bara händer nu och aldrig igen, iaf inte när jag är i Spanien!


friday!

Hej på er. Just nu sitter jag hemma hos min syster som jag gjort i 1½ timme ngefär. Ville inte vara ensam hemma så gick hit, mycket roligare. Jag mår mycket bättre nu, men jag är inte helt på topp ännu. Kanske åker till Fredrik ikväll, får se. Om huvudvärken kan släppa helt så åker jag, men känns dumt att åka om den inte har det. Men jag hoppas att jag kan åka, skulle vara roligt då vi inte setts mycket alls typ 2 veckor. Han jobbar och jag har varit borta. Men nu har han bara 5 jobbdagar kvar, sen har vi all tid i världen att umgås plus att vi åker till spanien om 14 dagar. Ska bli sååå skönt! 
 
Har fått jobberbjudande lör-sön men måste tacka nej tyvärr, mår ju inget bra idag så kan inte garantera att jag mår på topp de dagarna heller. Bättre att vila. Sen är det inte så bra betalt så känns inte ens värt det, att sitta där och må dåligt. Nej jag passar nog där. Visst det hade varit 800 kr rakt ner i fickan vilket skulle vara vädligt bra då jag har en jävla tajt budget nu när jag vill ha/göra saker, hehe. Men är man sjuk så är man.. 
 
Vi hörs.

bad & good news!

Vi börjar med dem dåliga nyheterna, jag mår inget bra så det blev ingen grönan idag, vi fick vända i Tullinge.. typiskt! Men vi ska åka i veckan istället så det är inte hela världen. Bättre att båda mår bra när vi åker dit så att det blir roligt där också.
 
Den bra nyheten är att vi ska flytta i oktober, vi fick lägenheten jag skrev för några dagar sen att vi skulle kolla på. Det känns så otroligt skönt, världens lycka att få flytta häriffrån!! Dock sker flytten dan före min födelsedag tror jag så det är ju mindre bra. Men nu har jag något att se fram emot ett tag, wihoo!
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på gossip girl. Åker nog till Fredrik ikväll, mår redan bättre men har ett sånt himla tryck i huvet så ska vila lite hade jag tänkt. Lite tråkigt att ligga inne i detta fina väder dock, klarblå himmel liksom..
 
Hoppas ni mår bättre än mig och har bättre lycka än mig.
Vi hörs.
 
en gammal bild på oss.
 

sköna väder!

Hej på er. Jag sitter hemma hos pappa och chillar, det är sjukt varmt ute, skönt! Ska åka hem om en liten stund och umgås med Jannele, ska då få med henne ut till stranden så vi kan ta ett dopp! 
 
Imorgon ska vi åka till grönalund, sjukt taggad. Har inte varit där på 4 år typ. Sen ska det bli kul att åka med Jannele som jag alla andra gånger åkt med ungefär. 
 
Hoppas ni njuter av värmen.
Vi hörs.
 
 

Samsung galaxy s3 4G

Jag har suttit och räknat ut hur jag ska ha råd med en ny mobil samt kunna söka englandspraktiken (behövs pengar för det), och har kommit fram till att jag har råd med bägge delarna ifall mamma sponsrar med lite pengar till praktiken (om det blir aktuellt). Just nu har jag 1600kr till min lur, sen så har jag 2000kr i fickpengar till Spanien och tänkte snåla där nere och inte köpa något speciellt så ska försöka ha kvar 1500kr när jag kommer hem. Då har jag 3100kr till luren och den kostar 3990kr, så då fattas det 890kr som jag kommer att ta från min lön jag får utav cicci för att jag städar och tvättar där 1 gång i veckan. Då har jag 4810kr kvar + studiebidraget i september (1050kr) till Englandspraktiken om den blir aktuell, blir den det kanske mamma kan sponsra med ungefär 2000kr kanske så har jag iaf 7860kr dit. PERFA!

Allt går om bara vill! Haha ni ser så desperat jag är som sitter och räknar ut allt in i minsta detalj. Men båda sakerna är något jag verkligen vill ha/göra. Så jag hoppas självklart på att jag får bägge delarna! ;)

Vi hörs.

(har till och med köpt detta)


Skön minisemester!

Hej på er. Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera er nere från Borås, men har varit upptagen och inte suttit framför internet någonting inprincip.

Har iaf varit på knalleland och shoppat, badat, varit på Ullared, gått på Liseberg, spelat minigolf och haft det allmänt bra!

Nu ska jag färga mina ögonfransar i väntan på att Jannele ska höra sig så vi kan ev cykla ut och bada och bara umgås.

Vi hörs.


Mot Borås!

Godmorgon på er. Om 30minuter bär det av mot Borås med mamma, cicci och Julia. Tredje sommaren på raken som vi åker dit. Vi ska bl.a. Åka till Ullared, gå på knalleland, åka till Liseberg mm. Kommer bli lika kul iår som de andra åren.

Kommer ha med mig IPaden och köpa wifi där nere så jag kommer att uppdatera där ifrån.

Nu måste jag sätta fart och klä på mig och packa ner det sista.

Vi hörs.


Good job to me and sis!

Hej på er. Imorse hade jag ställt klockan på 8:30, gick upp 9:00 typ. Städade rummet och sen gick jag till cicci 9:50 ungefär och började tvätta och städa. När jag var klar med det tog vi bilen ut till mossen och körde vårt träningsprogram vi fått utav vår tränare. Riktigt jobbigt men ändå skönt nu efteråt att man har gjort det. Ska köra igen på tisdag när jag kommit hem från Borås.

Nu ska jag ta ur handduken ur håret och sen gå med mamma och kolla på en lägenhet som vi hoppas på att få. Efter det åker jag hem till Fredrik och umgås med han ikväll.

Vi hörs.


Awesome day!

Godkväll på er. Min dag har varit kanoners! Var ju i stan med cicci och vi åkte till gamla stan och gick därifrån in till city, mys! Sen gick vi bara runt i affärer och käkade mat. När jag kom hem ringde jag Jannele och så åkte vi till långsjön och badade med cicci, kallt men roligt! Sen fixade jag och Jannele en massa gott och satte oss på bryggan och myste och pratade.

Ungefär så såg min dag ut.
Godnatt!

(Bilder kommer ev imorn om jag får tiden att lägga in de på datorn och blogga därifrån)


stan med syster! ♥

Eftersom det inte blir något jobb idag så åker jag till Stockholm med Cicci och strosar runt. Vi ska bara kolla runt i affärer och bara vara. Sen när jag kommer hem ska jag vara med Jannele direkt, länge sen nu så det ska bli super kul att träffas!
 
Ha en bra dag alles, för det ska jag!
Vi hörs.
 
(sitter vid datorn istället för Ipaden och har inge pics, så det får tyvärr bli utan)

Varför?

Godmorgon på er, när jag vaknade 08:25 och stängde av mitt alarm kollade jag om jag fått något sms, vilket jag också hade. Det var ifrån min chef och hon skrev att vi var tvungna att ställa in idag pga att de inte skulle få någon leverans med jordgubbar idag... Seeeegt! Jag hade haft 1000kr ikväll annars och det hade varit en bra summa som hade ev räckt så jag skulle fått ihop pengar till min lur.. Men nu är det bara att hoppas på att jag får några fler pass ändå...

Jaja hoppas ni har bättre lycka med jobb än jag iaf.

Vi hörs.


Redface!

Hej på er, jag har fått mycket färg i ansiktet i idag så är helt röd, snyggt... När jag slutade idag så frågade min chef mig om jag kunde jobba imorn, vill inte tacka nej till pengar så jag tackade ja. Hela henne schema har tydligen kört ihop sig så det fanns ett ledigt pass imorn iaf. Inte pepp alls på det egentligen men jag behöver pengarna så det är bara att stå ut! Blir ju inget på fredag men det är skönt ändå, sitta sådär tre dagar i sträck kan nog bli lite för mycket.. Men sen när jag kommit hem från Borås (som jag ska till i helgen) så vill jag stå något pass till.

Mycket snack om mitt jobb nu haha, men min chef är ju som hon är så det blir mycket ändringar...

Nu ska jag äta, sen gå och köpa en risifrutti jag kan äta imorn.

Vi hörs.


Work!

Godmorgon på er. Sitter hemma hos Fredrik och väntar på att mamma och Julia ska hämta upp mig och köra oss till BK. Julia missade tåget för dom har tydligen bytt tågtiderna så mamma kunde köra för att hon börjar kl 10:00 idag. De är snart här skulle jag tro så jag ska gå på toa och gå ut.

Vi hörs.


BAD NEWS!

Blir bara jobb imorgon, det var ett ställe de var tvungna att ta bort så då blev det strul i schemat så jag behövdes bara imorgon.. Jag som tagit beslutet att jobba för att jag är i behov av pengarna och ville ha det avklarat denna vecka så jag inte behövde stå något mer i sommar, måste nu stå några pass till innan Spanien för att få ihop pengar till en mobil... Aja bara att gilla läget och hoppas på att få iaf två pass till i sommar så jag kan köpa mig en mobil!

Godnatt 💤


Virrpanna!

Hej på er, nu har jag bestämt mig, jag jobbar ons-fre även om det är tråkigt och jobbigt med toaproblemet.. Men jag behöver pengarna om jag ska kunna köpa en ny lur! Julia står dessutom med mig imorgon så då blir det bara två dagar ensam.

Sover i Järna till fredag så att jag slipper ta tåget och kan cykla till BK. Men det är lite jobbigt att hon inte svarar på mina frågor, jag vill veta vart jag ska stå dessa tre dagarna och vilken tid jag ska vara där, det ända jag fått svar på är att jag ska stå vid BK imorn men har inte fått veta vilken tid jag ska vara där!? Ja ni förstår, virrig chef med andra ord!

Vi hörs imorgon igen!


Beslutsångest!

God morgon på er. Jag vaknade nyss typ, ska snart gå in i duschen och bli lite fräsch! 11:54 går tåget mot pappa, ska dit och bara umgås. Som ni märkt är jag där mer nu, jag passar på när jag ändå har tiden. När skolan är igång sen blir det så att jag aldrig är där typ.

Igår jobbade jag ju, var så himla tråkigt och man kan inte ens gå på toaletten på 8 timmar!? Det får man 400kr för, jag vet inte om jag tycker det är värt pengarna!? Jag kan jobba ons-fre om jag vill också, men vet inte om det är värt det, när hon som har hand om det inte ens hör av sig fast hon sagt att hon ska göra det och är så himla virrig!? Ska tänka igenom det under dagen sen får vi se hur jag bestämmer mig för att göra!

Vi hörs.


RSS 2.0