söta som socker!

Inte direkt sammarbetsvillig när jag skulle ta kort på den men..
 
Denna söta lilla kattunge plus en till som jag inte fick något kort på kom till vår trapp när mamma va där. Så himla SÖÖÖTA! Cicci ska hämta sina små kattungar på onsdag, längtar!! 
 
Annars då.. Sitter hemma hos Fredrik och väntar på att han ska komma hem, vilket jag gjort sen kvart i sju typ. Sen blire väl att äta mat, kolla på x-factor och duscha. 
 
Vi hörs.

from abnormal to normal again!

Så snygg man kan vara!
 
Efter att ha haft en onormal skolvecka med nordplus och frilufslivsdag med en annan klass så återgår jag till det normala på måndag. Skönt!
 
Igår kväll va det tjejmiddag med mina fina vänner, super mysigt! Sov hos Cicci för jag inte vågade gå hem haha!
Idag skulle jag ha åkt till Fredrik men så blir det inte, åker dit imorn efter min match istället. Ska åka med Cicci till Södertälje klockan 4 och kolla på Experts utförsäljning sen ska hon tvätta kl 6. Så vet inte vad jag ska hitta på ikväll, det får vi se.
 
Vi hörs.

chokladbollar!

Hela dan har jag varit as sugen på chokladbollar, så imorn ska jag och Fredrik baka det, MUMS!
 
Imorn börjar även nordplus för mig, ångrar mig så innerligt! Kommer få paddla kanot och laga mat på stormkök med en helt okänd klass... FUCK MY SCHOOL! Det fattar dom väl själva att jag inte vill, vara i skogen med massa jag inte känner. Så jävla dåliga på att planera. Skiter it. Men då får jag ig i idrott. ååh fuck my life!
 
Jaja nu ska jag umgås med Fredrik och bara ha det allmänt bra och glömma det negativa! Nej juste, matte vare ja.. 
Vi hörs.
 


3 fina!


Gud så fin jag är nyvaken sådär klockan 9 på morgonen.
 
Ska snart hoppa in i duschen, är riktigt ofräsch just nu! Sen fixa mig och äta frukost. Strax efter halv tolv ska jag åka och titta på kattungar med Cicci. Sen väntas match i Strängnäs som sagt! Hoppas på att hinna hem till Fredrik ikväll innan klockan blir allt för mycket! Annars får jag åka dit på tisdag igen då jag har träning imorn.
 
Vi hörs.

Filmkväll!

Sitter hemma hos Cicci, vi ska ha en mys/film kväll så vi har laddat med läsk, godis och popcorn, MUMS!
Åkte hem från Fredrik runt halv två, då åkte jag till Ikea med mamma och Cicci, fick med oss lite smått och gott hem. Imorn ska jag åka med Cicci och kolla på två kattungar hon säkert kommer köpa :D Älskar de när dom är smååå. Så hoppas hon köper dom! Sen ska jag åka till Strängnäs och lira match, 3 pinnar ska vi ta!
 
Nu ska jag vara social med Cicci. Hoppas alla har en bra lördagkväll.
Vi hörs.

me today!


Detta har jag på mig idag, jeans från Gina. Kofta vet inte. T-shirt från Ullared. (Dålig mobilbild)
 
Så hiiiimla skönt att kunna få sova ut lite iaf på sin sovmorgon. Gick upp kvart i åtta ist för kl 6. Börjar 10:20 så ska snart åka från Gnesta. Mamma kör mig, annars hade jag varit i Nypan nu. Slutar även tidigare, 14:40 ist för 15:45. Bra fredag!!
 
Vi hörs.

19 dagar kvar!


Denna dator önskar jag mig i födelsedagspresent. Önskar mig inget annat för det är inget annat jag vill ha typ, haha! Hoppas på att få den men det vet man aldrig. Vi får se. Kanske bara får något litet tråkigt, you never know!
 
Annars då. Kom hem från skolan vid fem, har suttit och pluggat matte sen dess. Inte klar än, ska äta lite mat snart och sen plugga vidare, plocka undan lite kläder från mitt golv på rummet och slänga det i tvätten.
 
Redovisning i engelskan imorn, kanske ska läsa på det lite också..
Vi hörs.

home from school today!

Stannade hemma idag, sov dåligt inatt och har haft en sprängades huvudvärk hela dagen. Somnade vid ett och sov till halv tre, känns mycket bättre nu! Halsen är upp och ner, ena stunden är jag hes andra inte. Men den gör ont när jag sväljer.. Har fotbollsträning ikväll men har inte bestämt mig om jag ska träna eller vila upp mig yttligare tillls matchen imorn. Måste gå på ett möte angående innebandyn ikväll iaf. Imorn ska jag till skolan hur jag än mår, ska ha en redovisning i engelskan, sista chansen imorn satt.. Hoppas på att bli helt frisk nu, nordplus är nästa vecka!
 
Vi hörs.
 


gameday!

But not for me.. Halsen har blivit sämre så vilar upp den tills tisdagsmatchen istället!
 
Ska be mamma köra mig till Järna efter jobbet, om inte cicci förstör allt och tar bilen till västerljung så jag inte kan åka förens senare på kvällen -.- Har inget tågkort som funkar på helgerna..
 
Satt och tog massa fula bilder, bjuder på en! ;)

@ciccis place!

Sitter hemma hos Cicci och har gjort de senaste timmarna. Har hjälpt henne med tvätten och städning. Ska snart röra mig hemåt och duscha, kolla på Gossip Girl och sova. Tagga match imorn! Efter matchen åker jag hem till Fredrik och sover där, MYS!
 
Vi hörs.

saturday!

Hej på er. Jag mår mycket bättre idag. Så ska snart åka till södertälje och göra lite saker sen efter det ska jag hem till Fredrik tror jag, beror på om julia lånar ut sitt tågkort eller inte.
 
Hoppas alla får en bra dag.
Vi hörs.
 


friday

Forfarande inte frisk, men det är ju självklart. Man kan ju inte trolla lixom..
 
Men in positiv sak är att febern är borta, ögonen känns mycket bättre! Kanske bara var påväg att få ögoninflamation men verkar ha lyckats undgå det, men det märker vi imorn bitti. Huvudvärken är inprincip borta. Bara halsen som fortfarande gör ont när jag sväljer.
Så allt som behövdes var kanske bara en vilodag, skolan gör en lite stressad faktiskt.
Nu ska jag bara bli av med halsonten sen är jag ju så gott som frisk. PRIMA!

bra tajming!

Ironi i rubriken.. Har gått och blivit sjuk, igen! Denna gången kommer  det säkert leda till något värre än en förkylning. Brukar vara så när man heter Hanna Augustsson, hela förra hösten var jag förkyld med slemmhinnesvullnad osv.. Vad väntas nu? Känns som att ögonen börjar ta stryk med ögoninflamation, men det är bara hoppas att det inte stämmer! Sen är halsen krasslig, så vem vet om slemmhinnesvullnaden är tillbaks iår igen eller om det är något annat jobbigt? Sen hade jag feber tidigare i morse, den är inte helt borta nu heller kan man ju säga och sen har jag haft huvudvärk hela veckan och den är inte borta nu heller självklart..

Sen är det ju självklart att allt detta händer nu när jag har två matcher, söndag och tisdag och en redovisning i engelskan idag. Fick svika Emma så vi får ta det på tisdag istället. Men valde att stanna hemma när jag inte alls mår bra och sen MÅSTE jag vara frisk tills nästnästa vecka då nordplus är.
 
Nu ska jag kolla på Gossip Girl och bara ta det lugnt.
Vi hörs.


mjukiskläder!

Trött i hela kroppen och allmänt seg. Slutade vid tolv idag, drog till stan med Emma och Malva, gick runt lite där och åt. Tog bussen hem vid 1 och när jag kom hem tog jag det lugnt en stund. Sen gick jag ut och sprang en runda då jag missar fotbollsträningen ikväll. Åt när jag kom hem igen och nu sitter jag och kollar på TV med myskläder på! Strax innan nio ska jag cykla till Frejahallen för möte angående innebandylaget.
 
Vi hörs.
 
 

happy girl!

Nu har det varit tyst här några dagar igen, men långa dagar i skolan, träningar, läxor osv så har inte tid eller ork alla gånger. Igår anmälde jag mig till ett projekt i skolan som jag blev uttagen till, kommer inte ihåg vad det hette och vet inte riktigt vad det är jag ska göra. Men vet iaf att jag och 2 tjejer till i min klass ska om 1½ vecka vara i skolan med andra elever från bla, finland, island, estland, lettland och litauen. Sen nästa omgång ska vi åka till något av dom länderna. Man ska besöka alla länder, men jag kommer inte åka till alla, tror det är 6 st. Vet som sagt inte vad det är vi ska göra och har ingen större koll. Kan skriva mer om det när jag vet mer exakt.
 
Nu ska jag packa min väska och plocka ihop lite tvätt och sen åka till min saknade Fredrik.
Vi hörs.
 
NU KOM JAG PÅ VAD PROJEKTET HETER, NORDPLUS!


söndag igen då..

Det har varit lite tyst här några dagar nu. Men jag har inte haft tid eller ork att sitta vid datorn så mycket. Skolan har börjat på rikigt och egentligen borde jag sitta och plugga matte nu men orkar inte. I fredags vare match efter skolan sen drog jag på fest utanför björnlunda. Härligt folk, grymt roligt vare! Igår så hae jag bara en lugn och seg dag, sov till klockan 3 då jag var helt död.
 
Idag ska jag åka till Fredrik, kom på att mitt tågkort inte gäller idag så ska fråga mamma om hon kan köra mig dit efter jobbet.
 
Vi hörs.

RSS 2.0