Lager 157

Sneakpeak bilder på det jag köpte på lager 157 i söndags, kunde inte ladda upp bilderna då och har inte hunnit tagit nya, bättre bilder..

Annars då? Jo ligger i Fredriks säng och kollar runt på IPaden och är trött och hungrig! Ska snart göra mig klar för sängen, vill somna tidigt!

Fredrik sitter och spelar och ville absolut inte vara med på bild, så det blir två på mig ist då!


new dress!

 
Denna goding klickade jag nyss hem! Om den sitter bra osv så ska jag ha den på en 18-års fest den 23 mars.
Snygg va? Måste bara hitta en mask nu och en freebra. Sen är outfitten komplett, eller nej skulle behöva ett par klackskor igentligen..
 
Nu ska jag laga lite mat, sen åka hem till Fredrik. Jag hoppas mamma hämtar mig efter skolan imorn så slipper jag med den tråkiga björnlunda bussen och ett byte på det! Ska även på gnestarevyn imorn, har höga förväntningar!
 
Vi hörs.

i skolan!

Hej på er. Sitter i skolan i ett litet datarum med Emma och Jossan, vi kollar fakta om SVINN - betyder alla varor som man inte får betalt för i butiken. Typ stölder, ngt går sönder, passerat utgångsdatum osv. Ganska segt faktiskt, redan klar så sitter och gör allt man inte ska göra på lektionen. HAHA!
 
Slutar vid tre tror jag, så tar 15:15 bussen in till BT och bussen hem går 15:50. Är supersugen på glass så kanske köper en eller äter när jag kommer hem, hihi!
 
Ikväll åker jag hem till min saknade Fredrik som jag inte har träffat sen i måndags (tisdags morse räknas inte då han sover när jag går upp). Så det ska bli kuuuul att få träffa min "lilla" muppiga och roliga pojkvän! 
 
Annars då? Livet rullar på. Har gjort mitt iv-val idag också, blir svenska 3 och matematik 2a + personlig försäljning 3 som gäller i 3an. Plus lite andra kurser. Tror jag valt rätt i att lägga till matte som utökad poäng, kommer bli komvux efter gymnasiet men thats life! Går ju som sagt handel.
 
Nu kom min lärare, hehe!
Vi hörs.
 


handelplattsträff!

Hej på er. Sitter i soffan helt DÖD! Har varit i Norrköping idag på mässa med några i klassen som har med ÖFAT att göra. Var rätt tråkigt denna gång faktiskt, den sämsta av de alla vi varit på! Men ett + var att Mathila går på den skolan vi var på så fick träffa henne :) Sen tränade jag nu på kvällen (fotboll) därför jag är helt död!
 
Nu ska jag borsta tänderna och sova, känner att jag behöver sömn! Somnar alltid typ 23:30 där ngn gång fast jag vill somna senast 22:30.. Så godnatt på er!
Vi hörs.
 

Jordgubbsaft!

Hej på er. Kom precis hem till Fredrik. Skulle ha uppdaterat er igårkväll men då ville inte det laddas upp. Var iaf och tränade på morgonen och åkte sen till lager 157, och fick med mig lite saker hem. Bild kan dyka upp.

Påvägen hem till Fredrik kom jag på att jag glömt köpa saft som jag ska ha med mig till skolan imorrn som vi ska använda på en mässa på onsdag som jag ska iväg på med skolan. Orkar inte gå in på detaljer nu om det, det känd kommer senare.

Nu ska jag störa Fredrik lite när han spelar, hehe!
Vi hörs.

Såhär kul har jag och såhär nördig är Fredrik i sitt spel ;)


Världelsbästasyster

Japp Julia är bäst. Och med den meningen har ni alla icke tröga fattat att det är självaste Julia som skriver detta inlägg japp. Och nu kommer Hanna döda mig för att jag lägger upp dessa bilder, som hon själv sa. Så skratta nu när jag offrar mitt liv för några bilder. Måste bara säga att jag ser värre ut än Hanna men de kan jag minsann bjuda på, jag ska ju ändå dö. Om 80 år.


I väntan på tåget

Hej på er. Sitter hemma hos Fredrik nu och gör ingenting, vi väntar på att mitt tåg ska gå så Fredrik kan äta pizza med en kompis ;)

Vi kom nyss hem från Johan, vi hade en trevlig kväll som alltid! Massa skratt och bastuhäng!

Så sociala är vi med varann.. Hehe bilden på mig blev lite oförberedd, råka trycka på knappen för tidigt, men det får duga!


Fredag och sista riktiga lovdagen!

Hej på er.
Jag sitter i Fredriks kök med honom och har precis ätit lunch.
Idag ska vi åka hem till Johan och umgås med han och Mathilda, vi ska dricka och kanske basta.

Men innan det ska Julia komma hit och hämta mitt busskort och ge mig pluskortet.

Hoppas ni får en bra fredag. Vissa får ju lov idag, njuuut!
Vi hörs.

Fredrik ville inte riktigt vara med på bild...


a fun week so long!

En nyvaken Hanna!
 
Hej på er. Just nu sitter jag i soffan och tar det lugnt.
Har inga direkta planer för idag, så jag tar dagen som den kommer.
Tänkte snart springa ner till konsum och köpa karlssons klister och comviq kompis.
 
Min gårdag. Jag var på bodaborg med Fredrik, Johan och Mathilda.
As roligt hade vi! Fick 18 spämplar av 22. Så det var jävla bra på en dag!
 
Nu ska jag fixa mig lite och sen göra något lite roligare.
Vi hörs.

Sometimes it is nothing more you can do!

Eftersom inte alls många läser denna blogg tänkte jag ta ut min irritation här!

Har precis flyttat från mitt barndomshem, ett hus till en lägenhet. Självklart den sämsta lägenheten ever och på det stället där jag verkligen inte vill bo! Blir bara så himla irriterad på det här stället, jag bokstavligen hatar det! Vill flytta redan nu och har bott här i typ en vecka.. Aldrig i livet att jag kommer stå ut i några månader, hate it!!!

Kort sagt, hatar mitt nya hem, vill flytta nu till ett nytt ställe, blir bara allmänt irriterad på denna skit lägenhet!

Sådärja. Ville bara få ut det ur mig!


träningsvärk!

Hej på er. Sitter i soffan helt död! HAr haft fotbollsträning, vilket var jäävligt  jobbigt! Fys.
 
Idag ska jag fixa iordning på mit rum, sen åka hem till Fredrik. Cicci har blivit magsjuk så kan inte hämta en hylla hemma hos henne jag ska få till mitt rum, så får fixa så gott det går. Ska även stoppa i mig 10 vitpepparkorn så jag inte åker på magsjuka jag med! Har jag inte ork, lust eller tid med!
 
Nu ska jag hoppa in i dushcen, kanske tar ett bad? Vi får se.
Vi hörs.
 
Tummen upp för att jag har tränat!
Och såhär glad är jag av att ha ont i kroppen nu efteråt!

Sportlov!

Hej på er. Dåligt bloggande pga av att jag inte har något internet hemma än förena på måndag, är hos Fredrik nu så tänkte passa på att skriva.

Jag har flyttat och har än sålänge inte fått ordning på mitt rum och trivs inte riktigt ännu. Tar tid, då jag aldrig bott ngn annan stans i hela mitt liv.

Tänker inte sitta och skriva om veckan som varit, för då blir det ett alldeles för långt inlägg, nöjer mig med att säga att fet varit en bra vecka!

Nu ska jag kolla lite på hart of dixie sen mysa med min pööjk! <3

Inte den bästa bilden, men roligare än ingen alls :)


last night in the childhood home!

Hej på er.
Jag sitter nu på mitt rum i mitt barndomshem för sista gången. Kommer aldrig mer sova här. Kommer kanske komma hit någon mer gång, men inte bo här någe mer. Imorrn klockan 8 kommer flyttfirman hit och flyttar alla saker till nya lägenheten.
 
Har ju haft en hel del att göra, så har inte hunnit plugga ett skit nu ikväll. Vilket jag tycker är svinjobbigt då jag har prov i svenska imorn, och vi får ha med oss stöd till provet. Dvs frågor vi har svarat på kring boken (som vi ska ha prov på). Självklart har jag inte hunnit svara på de frågorna, heja! Det går bra nu.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen PLUGGA! Får sova sent ikväll helt enkelt.
Vi hörs.
 
 

fridaaay

Hej på er. Sitter hemma hos Cicci och väntar på att Johan och Fredrik ska komma och hämta mig, de är nog här när som! Vi ska hem till Johan och umgås + Mathilda, hon kommer väl också snart tror jag. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, laga mat, dricka, prata, chilla helt enkelt. Dom vill bada också men jag hakar nog inte på.
 
Hoppas ni får en rolig fredagkväll, precis som jag!
Vi hörs.

-

 
HATAR ATT VARA SJUK! FÖRKYLD SÅ SNORAR NÅGOT EXTREMT, VILKET LEDER TILL ATT JAG MÅSTE SNYTA MIG HELA TIDEN. HES OCH ONT I HALSEN OCH BARA ALLMÄNT JÄVLA HÄNGIG. FÖRKYLNINGEN ÄR VÄRRE IDAG ÄN VAD DEN VAR IGÅR, BLIR HEMMA EN DAG TILL TYVÄRR, MISSAR FÖR MYCKET!
 
 

Sometimes I miss it!

FLOORBALL!


Fml!

Hej på er. Jag har blivit sjuk igen -.- känner mig helt orklös.. Funderar på om jag ska stanna hemma imorn eller inte, orkar inte missa en massa bara.. Sitter redan nu med tre uppgifter jag måste göra..

Hoppas ni mår bra iaf!
Vi hörs.


Tack Mamma!

Hej på er. Sitter hemma hos cicci och har precis gjort mig iordning för 18-års middagen hos Becca. Måste bara ta på mig tröjan så är allt klart (y)

Var i Södertälje tidigare idag med mamma och cicci och fick tre par skooooor, wiiie! :D

Tar 22:39 tåget till Fredrik ikväll efter middan, beccorna ska ut på krogen nämligen...

Vi hörs.


So close!

Hej på er, jag har varit hemma en liten stund nu. Har fortfarande inte hoppat in i duschen för jag ooorkar inte.. Har spelat FC-cupen (fotboll) och vi gjorde ett kanonjobb! Vi gick tyvärr inte till final men vi var riktigt nära!

Har även kollat på vår nya lägenhet som vi snart flyttar in i, helt OK men hoppas ändå vi inte behöver bo där mer än ett halvår!

Nu ska jag pallra mig in i duschen och sova, imornbitti åker jag till hjärtat mitt och umgås lite med honom innan jag ska på 18-års middag hos en vän.

Vi hörs.


RSS 2.0