happy birthday!

Idag blir Jannele 16 år. Hoppas du får en superbra dag vännen! Stort GRATTIS! ♥ LOVE U!

finally!

Äntligen klar med religionen och en första delen med min träningsdagbok. Nu ska jag göra mina styrkeövningar och sen ta en dusch och äta något. Senare när Fredrik hört av sig åker jag hem till honom.
 
Vi hörs.
 
(Pallen ska föreställa en bänk) Inte de bästa bilderna, men bättre än inget!

plugga på lovet, not fun!

Efter en dålig natts sömn tar jag mig en RedBull så jag orkar med religionsinlämningnen som ska vara inlämnad idag senast" Har en del att göra. Har gjort 1/3 av läxan. Wihoooo vad roligt jag ska ha. När jag är klar med den måste jag träna lite styrka då jag inte gjorde det igår. Ja jag måste göra det i 6 veckor fram över nu 3 ggr i veckan. KILL ME!
 
När jag är klar med allt detta så åker jag hem till Fredrik och myser med honom.
Vi hörs.

IKEA

Cicci ringde mig för en stund sen och frågade om jag ville åka med henne till IKEA och kolla på julsaker. Så ska åka till IKEA nu istället för att plugga som jag egentligen skulle göra.. BAD!
 
Vi hörs.
 

Godmorgon Söndag!

Vintertid. Klockan är snart tio och jag är uppe trots att jag somnade halv tre inatt? Ja, det beror på att jag åkte till Nyköping igår och drack, fast va nykter duktig som jag är :)
 
Idag ska jag ta tag i min religionsuppgift som ska vara inlämnad senast tisdag, så har lite brottom med den.. Sen tänkte jag träffa Jennifer och även Brian. Sen åka hem till Fredrik ikväll och sova där.
 
Igår var jag ju i Norrköping och shoppade, fick med mig lite saker hem. Det på bilden + en present till Jannele som fyller på onsdag, så kan inte visa bild på det.
En väska från Accent, tre tröjor från New Yorker (den ena glömde jag ta med på bilden), en korfta från H&M och ett halsband från glitter.

TED

Dålig uppdatering av mig... Men ska försöka bli bättre. Har tänkt på att min blogg är ganska tråkig. Så funderar på att ta mer bilder under dagarna, så jag har lite bilder att bjuda på (mobilbilder isf). Sen kanske dagens och kanske lite tips eller något sånt på olika saker. Vi får se vad som händer.
 
Ikväll har jag gått på bio med Mamma och Cicci. Vi såg på TED, as rolig film, rekomenderas!
Imorn ska jag åka till Norrköping och shoppa med Cicci, Julia och Natha.
 
Nu så kom min katt och vill gosa, så ska gosa lite med henne nu.
Vi hörs.

nu blir det allvar!

Nu har jag fått en idrottsuppgift som består av 6 veckors styrketräning. Ska träna rumpa, armar och mage. Hoppas det blir ett bra resultat också! Jävlar vad thigta rumpor vi kommer att få Malva! Kommer att träna styrka tre dagar i veckan och börjar antingen nästa vecka eller veckan därpå. Det var inte hela uppgiften, vi ska skriva det i dagboksform, planera träningen osv också.
 
Nog om det. Sitter hemma hos Cicci och ska chilla här hela kvällen. Vad som händer resten av helgen får vi se! 
Vi hörs.
 
Ciccis söta små katter hade lite fågelskådning!


SÅ HANNA!


Hon har börjat blanda katten gustav 2 och mean girls (utöver gossip girl) som hon somnar till varje kväll hon sover hemma. Var bara tvungen att uppdatera här för det första jag tänkte på när jag såg bilder var verkligen oooomg sååå hanna. Och nu lät det dära skit töntigt men ni fattar vinkeln. 
 
/ Julia(juliaaugustsson.blogg.se)

wenedsday!

Kom precis hem från Södertälje, åkte dit direkt efter skolan för att lämna ngt papper på skroten med mamma och handla.
 
Nu ska jag ut och gå med Jannele och snacka lite skit. Sen hem och plugga lite samhäll och kl 8 blire att glutta på nybyggarna!
 
Vi hörs.

gymnasiemässan

Hellu! Är lite seg med bloggandet nu märker jag. Men har inte haft tid eller ork att skriva.
 
Idag stod jag på mässan och delade ut lite reklamblad och pratade om min linje. Super tråkigt. Men ändå skönt att slippa lektioner. Slutade direkt efter mässan så slutade 11:30 idag. Då åt jag, malva och Emma lunch på stan och gick i affärer. Tog ett bussen hem och har bara tagit det lugnt sen jag kom hem.

Nu ska jag åka och handla med mamma sen åka till Fredrik.
Vi hörs.
 

time for school!

 
Nu ska jag ta på mig jackan och kila iväg till bussen. Idrott nu på morgonen, vilket består av bad. Så jag har inte fixat mig idag. Så där har ni en bild på en ofixad Hanna. Ser nu att det ser nästan llika dant ut, haha!
 
Vi hörs.

nu kör vi!

Nu jävlar är jag lite taggad på att plugga, musik på högsta volym eftersom jag är ensam hemma, boken framför mig. Nu kör vi! NOT! Inte alls taggad på detta.. KILL ME! 


Nej nu ska jag sluta klaga och bita ihop. Bad imornbitti med klassen, en till nehativ sak. haha Menmen som sagt inte klaga. 
 
Fredag imorn och jag längtar. 
Vi hörs.
 


it's killing me!

Godkväll på er. Kom till skolan idag och fick veta att jag blev godkänd på engelskaprovet jag hade igår, LYCKA!
 
Vill egentligen tillbringa kvällen med Fredrik men hinner inte dit innan mitt tågkort går ut plus att jag har massa plugg att göra tills imorn.. Har matteprov imorn så måste läsa på det, sen samhäll, engelska och svenska som ska vara klart tills imorn. Ja, det tar död på mig. Orkar inte, bokstavligen.. 
 
Nu ska jag sätta igång med plugget och hoppas att jag lever imorn.
Vi hörs.
 


gossip girl in my heart!

Super seg ikväll. Ska bara chilla hela kvällen framför tvn.
 
Sitter just nu och försöker få tag på min pojkvän vilket inte går så bra då hans lur är trasig, Skulle nämligen behöva veta om jag kan komma nu eller inte. Nemen oj, när man talar om trollen! Nu skrev han på fb ;)

Så nu ska jag åka till honom och sega där.
Vi hörs.

buss 759

Sitter på bussen hem nu efter en jobbig dag i skolan. Kort men jobbig då jag har haft två prov varav ena var på engelska och as svårt!

Ska hem och plugga lite till sen kolla på gossip girl och bara ta det lugnt hela kvällen!

skolan..

Sitter i skolan och har ÖFA men vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska fixa ett erbjudande eller något.

Slutar vid 12, så himla skönt. Fast egentligen inte eftersom jag ska skriva engelska prov kl 12:30..

Vi hörs senare när jag kommit hem.

vinterjackor

 
Jag har kollat runt lite på vinterjackor. Har inte hittat många, verkar som om det inte är riktigt ute med vinterjackor ännu. Har kollat på Nelly, Ellos, H&M, Gina och Cubus. Har hittat tre stycken jag tyckte om, 2 från Cubus och 1 från H&M. Ni får gärna slänga in en kommentar och tipsa om vart man kan hitta några snygga vinterjackor som inte kostar allt för mycket. Eller så låter ni bli, haha!
 
Vilken/vilka gillar ni bäst?

hope!

Godagens! Sitter i min säng med min mysiga filt och har precis kollat på filmen: beatiful wave. Riktigt bra film!
 
Stannade hemma idag för att jag inte mår så bra. Seg i hela kroppen, huvudvärk och konstig i magen. Jag hade nog feber när jag vaknade också. Försökte pallra mig iväg till skolan men kändes sådär.
 
Ska bara ta det lugnt idag och plugga till proven jag har i veckan. Sen hoppas jag att någon av mina vänner skickar en "påstan uppgift" som de ska göra idag, så jag kanske kan pallra mig till intersport senare om jag mår bättre och göra den.
 
Vi hörs.
 

ledighet skulle behövas!

Nu blev det ett glapp igen, glömmer bort bloggen lite när jag har mycket annat att tänka på och göra. Fyllde år i tisdags, hade en riktigt bra dag och blev nöjd med vad jag fick!
 
Nu sitter jag och kollar på 112 på liv och död. Har precis ätit thaimat, me loooove! ♥
Såg nu att jag missat tåget till Fredrik, så att åka till honom ikväll är inget alternativ tyvärr, jag som hade tänkt det.. Blir att baka chokladbollar med Julia istället och plugga matte.
 
Vi hörs.

hemma hos älsklingen!

Kom precis hem till Fredrik efter att ha varit på Ikea. Där Cicci bla skulle köpa sängben till sin säng för att hennes sängstomme gick sönder i helgen, hehe!
 
Imorn fyller ju jag, först äre skola som gäller. Sen hem och firas lite med familjen och sen hem till älsklingen, kanske äta en lite mer "speciell" middag eller så äter jag hemma. Vi får se.
 
Vi hörs.

Ny månad och min dag imorgon!

Ojojoj, dåligt uppdatering.. Ska bättra mig nu denna vecka. Eller försöka iaf.
 
Idag är jag hemme från skolan för att jag gjorde illa hälsenan igår på matchen. Så vilar foten idag. Sen kan jag typ inte ha skor på foten, så himla irriterande -.-
 
Ska åka hem till Fredrik ikväll. Vakna upp bredvid honom på sin födelsedag, kan inte bli bättre!!
Japp, jag fyller 17 imorn! Ett år märmare 18, wihoo!
 
Nu ska jag äta digestivekex med nutella på och kolla på Gossip Girl.
Vi hörs.
 
En dålig bild på mig och Ciccis små kattungar. MYS!


RSS 2.0