Why?

Godmorgon på er. Inte så glad över att jag är vaken nu när jag är ledig -.- men what to do när jag inte kan somna om..

Lite gladare blev jag när jag kollade mobilen och hade fått ett gulligt sms av Fredrik :)

Det har varit lite tyst här på senaste tiden, det är nog för att jag varit upptagen med annat och inte haft orken alla gånger. Men nu skriver jag ju!

Idag ska jag äta påskmat med familjen sen ska jag på tjejmiddag hos en kompis som fyllde 18 i onsdags.

Hoppas er dag blir lika bra som min eller bättre.

Vi hörs.

Såhär glad är jag över att vara vaken nu:


Mår som man förtjänar..

Hej på er. Igår var jag ju på 18års fest och idag mår man som man förtjänar...

Sitter hemma hos mig med Becca och dricker smoothie och kollar på tv. Hon åker hem om 1 timme kanske, så då ska jag kolla med Fredrik vilken tid vi ska gymma.

Hoppas ni mår bättre än mig, haha!
Vi hörs.


Måste bara tillägga...

Jag såg stavfelet på "Spanien" och ni kanske tänker men mars har redan varit snart? Men jag tänker såhär:
Jag får ju pengarna den sista varje månad så då skriver jag mars för då veta jag att det är pengarna jag fick sista mars osv...

Ville bara klargöra det, haha!
Ha en bra dag nu allihopa :)


Hanna planerar

Nu har jag planerat vad jag ska lägga mina pengar på de kommande 4 månaderna. En tajt budget men är man student så är man ;)

Nu ska jag ta tag i lite plugg sen skriva ett cv och kolla efter jobb på AF. Ska även någon dag snart här gå runt i Gnesta och kolla om jag kan hitta ngt sommarjobb, måste verkligen ha ett jobb!!! Ska lägga de pengarna iaf på körkort och en mobil tror jag.

Vi hörs.

Fredrik läser ändå inte min blogg längre!


Why me?

Jag sitter hemma i soffan och försöker få tag på ngn på jobbet för att sjukanmäla mig.. Igår lirade jag fotbollsmatch och har gjort illa knät, kan knappt gå vilket gör att jag inte kan jobba... Fuck My life! Vrf måste det hända när jag har praktik för?? Jaja stannar hemma idag så att jag kan jobba alla andra dagar, vilar jag knät kan jag nog gå imorn :)

Nu ska jag försöka få tag på dom igen, tredje gången gilt!

Vi hörs.


Tagg!

Matchdag idag. Vi har träningsmatch mot Nykvarn. Jag ligger i soffan och kollar på OTH och tar det lugnt fram tills matchen. Ska bli kul att lira idag, första matchen med det nya laget också.

Efter matchen åker jag hem till Fredrik och sover där, sen imorn är det praktik som gäller igen :) hoppas denna vecka flyger förbi as fort! Måste även ta tag i lite skoluppgifter den kommande veckan...

Vi hörs.


Detaljer!

Liten detalj i mitt rum. Gillar ljus numera, rätt mysigt! Får se när jag tänder dom första gången! :) plus ett smyckesträd jag fick av mammsen!

Praktiken har dragit igång och snart har första veckan gått. Känns inte riktigt ännu som att jag är på tätt ställe. Personalen är bäst och kläder är helt klart min grej! Det är nog snarare butiken, finare lite bättre och dyrare. Kanske inte riktigt jag.. Men vem bet efter tre veckor kanske jag tycker något helt annat ;)

Nu ska jag sova, godnatt!


finally!

Godmorgon!
Jag vaknade halv nio imorse, vilket jag inte borde ha gjort eftersom jag festade igår!?
Som vanligt är jag inte bakis, blir typ aldrig det hur mkt eller lite jag än dricker, as skönt!
Anledningen till att jag inte skrev om festen så mycket igår var för att det var en kickoff med nya laget samtidigt som det var en överaskningfest för en i laget. Jag tror dock inte hon läser min blogg men tänk om. Dock så är väl chansen en på miljonen att hon fakitkst läser min blogg men ändå ;)
 
Idag ska jag fixa iordning på mitt rum, igår köpte jag en expedit hylla som jag väntat på sååå länge.
Ska packa upp mina sista två kartonger och städa rummet ordentligt.
Sen ikväll är det fotbollsträning.
 
Imorn är min första praktikdag, jag är relativt nervös faktiskt. Ännu jobbigare är att vi ska göra tre uppgifter  under tiden vi är där -.- menmen bara att gilla läget.
 
Nu ska jag blöta håret och fixa mig lite.
Vi hörs.
 

Första touch telefonen!

Måste bara meddela att min mamma köpt en ny telefon, haha tyckte hon hade en alldeles för gammal telefon! Den som jag hade för ett x antal år sen hade hon nu så det var dags för en ny tyckte jag, Julia och Daniel. Inte ville hon ha den dyraste och bästa telefonen heller men det blev en Sony Xperia U.


Lördag & fest!

Hej på er. Sitter i Fredriks datastol färdigfixad så gott det går! Ska ta 14:08 tåget hem och då ska jag fixa mig mer noggrant. Duscha, klä på mig rätt kläder och locka håret.

Kan inte säga så mycket om ikväll än utan det gör jag imorn ist. Då får ni även anledningen!

Hoppas er dag blir lika bra som min kommer bli :)

Vi hörs.


smygtitt

Hanna har köpt en döösnygg klänning. Verkligen dösnygg! Hon ska på någon stor 18-årsfest med något tema som hon får berätta mer själv om men klänningen är verkligen bara för snygg! Hon får visa hela om hon vill innan festen, men bara för jag är sååå avensjuk på denna klänning (eller nej, jag får ju använda den när hon använt den om jag vill såklart) så får ni en liten smygtitt på den.
 
/ Hannas bästa och ända tvillingsyster!

Pannkakor!

Hej på er. Sitter hemma hos Cicci och ska snart äta pannkakor, sen åka hem till min saknade Fredrik! Myspys.

Igår var jag i Skärholmen med Cicci och köpte två tröjor och en mask, sen kollade vi ju på bio och det blev "du gör mig galen", sevärd! Sen på kvällen vare mellomys med några tjejkompisar.

Tummen upp på att man kört två timmars fotbollsträning idag (Y) Zorro var nyfiken på vad coola var för ngt.


Min lördag

Hej på er. Väcktes halv nio av ciccis katter -.- men det är bara för Goa ibland, låg och myste med mig en stund :)

Idag ska jag till Skärholmen med cicci och kolla efter en mask. Sen kanske åka förbi Ikea och köpa en expedithylla, sist men inte minst ska vi gå på bio och se "du gör mig galen" tror jag. Sen ikväll ska jag hem till en vän och umgås med mina tjejkompisar.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så vi kommer iväg till klockan elva.

Vi hörs.


Shopping!

Hej på er. Kom precis hem från skolan, men blev hämtad så åkte in till stan en stund. Fick med mig lite hem som jag ska visa bild på senare, hinner inte nu. Ett paket från hm kom även idag, då det visar jag också bild på sen.

Nu ska jag hå till Cicci och äta mat sen gå till elektron och kolla på Gnestarevyn.

Vi hörs.


RSS 2.0