Godmorgon!

Godmorgon på er! Klockan är inte alls mycket och jag är svin trött.. Men inte får man sova inte!
Måste packa ner mina sängkläder och städa stugan nu..
 
Åker hem klockan 10, fan vad skönt!
Vi hörs.
 
Vi vann på Liseberg i Fredags, mums!

Heldag på Ullared!

Godkväll!
Sitter i stugan och har precis duschat ungefär. Tänkte snart sätta på en film och sova.
Åker hem imorn bitti, vilket ska bli väldigt skönt! Dock blir jag inte hemma alls länge, ska bara hem och packa upp och packa om igen. Sen åker jag till Fredrik och på måndag drar vi ner till Allingsås.
 
Ja juste, var på Ullared idag, köpte 29 saker tror jag,för ca 1400kr. SUPER NÖJD!
 
Vi hörs.
 

HON FÖRLORADE


Hanna förlorade på minigolfen. Haha, Cicci vann.
 
/ Julia

Ullared!

Nu bär det av mot Ullared! Ska bara borsta tänderna och gå på toa sen åker vi.

Ska bli skönt att åka hem imorn, saknar min pöjk en del!
Vi hörs.


framme i Borås!

Nu sitter jag här i stugan vår! Har precis ätit och ska nu gå och spela minigolf och äga skiiiten ur mina systrar!

Har varit på Knalleland och fick med mig 12 plagg därifrån. SUPER NÖJD! Imorn drar vi in till Göterborg och får på liseberg och på lördag blire Ullared.

Hoppas alla har en bra sommar!
Vi hörs.


klant!


Jag och Julia släpade med oss cyklen ända till statiol för att pumpa den eftersom jag var så klantig och hade ur all luft när jag skulle pumpa den hemma. JA pumpen var trasig. Men vi lyckdes få den hel ändå bort till Statiol iaf, som ligger ca 5 km från oss. Så nu är det luft i båda däcken och den funkar finfint.
 
Nu ska jag sätta på en film så jag blir lite trött, sen soova. Klockan ringer 9 imorn  bitti. Då äre duschen som gäller, packa det sista sen drar vi!
 
Godnatt!

home from spain!

Kom hem igår från Spanien. Åkte hem, packade upp, slängde det i tvätten och åkte sen till Södertälje och växla mina pengar jag hade kvar. När jag kom hem därifrån bytte jag om och åkte till Jennifer. Mötte upp några kompisar och umgicks med dom hela kvällen. Kom hem runt halv 1 och somnade nästan direkt. Hade ju bara sovit typ 3 timmar.
 
Idag åkte jag ut till stranden och mötte upp 3 tjejkompisar och umgicks lite med dom. Åkte hem därifrån vid 3 tiden och städade mitt rum. Gick sen hem till Cicci och hjälpte henne och packa. Sen har jag bara tagit det lugnt resten av dagen. Nu ska jag packa min väska och duscha och lite så. Åker till Borås imorn med mina systrar och mamma.
 
Hoppas alla har ett grymt sommarlov, för det har jag!
Vi hörs.
 
Bilder från Spaninen, resan är oförglömlig! 10 dagar med min favorit!

Hon har det bra

I Spanien.

40 grader

Hanna är just nu i spanien. Inte ett dugg avensjuk här inte, nejnej. Men detta gör så att hon inte kan blogga, tror jag. Så jag tänkte gästblogga lite. Hon är där med hennes pojkvänn och hans familj och stannar i tio dagar. Så hon slipper ju iallafall regnvädret, ett tag. Medans jag är fast i det regniga sverige. Hanna är lite dålig på att uppadetra er har jag märkt, så kika in på hennes instagram, där det dyker upp lite fler bilder än här. hhannaaugustsson heter hon där.

Undra hur många gånger ni fått se denna bild egentligen.
Dem hade iallafall typ 40 grader där nere. (bilden är från när hon var i abrcelona, där är dem inte nu, utan dem är ingefär 1 timme från malaga, om jag minns rätt.)
 
/juliaaaaaaaaaaa

regnregnregn+oska...

HAHA bara måste bjuda på denna bild jag lyckades fånga.
 
 
Det regnar som satan här hos mig och oskar en hel del. Så måste stänga av allt så det inte pajjar!
Ska snart åka med mamma till Nyköping och släppa av Julia där hos Nathalie. Har inget bättre för mig innan jag ska till Cicci.
 
Vi hörs.

godmorgon fredagen den 13:e!

Klockan är snart halv tio, jag vaknade för en halvtimme sen... Är fortfarande trött men kan självklart inte somna om.. Igår började jag packa min väska lite, kom upp i ungefär 7 kg och då va jag inte ens klar.. Så jag kommer ju få prioritera eftersom jag inte vill packa 10kg nu, då jag säkert köper någonting där..
 
Vid två tiden ska jag hem till syster en stund och umgås med henne, eftersom jag kommer vara borta 10 dagar och vi inte har setts sen i tisdags så måste vi passa på att ses! Sen ikväll åker jag hem till Fredrik.
 
Vi hörs.
 
Nyvaken tjej!

strawberrys

Hellu. Kom nyss in från en joggingtur med Julia. Shiit vad jag har tappat kondition! Menmen, äre sommarlov så är det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta jordgubbar, packa väskan och färga mina ögonfransar mm.

Vi hörs.


to the beach!

Vädret är väl halv dåligt men ska ändå åka till stranden. Åker till Trosa havsbad med Mamma och Julia och chillar en stund. Vi hörs.
 

2 dagar kvar!!!

Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker!! Ska fixa en del idag. Förutom att fixa inför resan vet jag inte vad jag ska hitta på.. Skulle kanske ha träffat Emma, Jossan och Malva men det blir en annan dag. Så vi får se vad som händer idag.
 
Vi hörs.
 
En halvdålig bild på det jag handlade igår.

mobilblogg från bilen

Hellu. Sitter i bilen påväg hem från Skärholmen. Hittat 7 saker på rean!! Grymt nöjd! Ska stanna i södertälje och äta sen släpper mamma mig hos Fredrik. Vi hörs.

resfebern kryper fram..

Shiit det är 3 dagar kvar! Sen är man i vääärmen i Spanien. Ska bli så jääävla roligt att få åka iväg med pojken min och hans familj. 10 underbara dagar ska vi ha!
 
Just nu sitter jag och väntar på att Jennifer ska höra av sig, ska umgås med henne en stund innan jag drar till Södertälje och fixar lite grejer.
 
Vi hörs.
 

5 dagar kvar!!

Godmorgon på er! Klockan är snart halv tio och jag är ledig, vafan gör jag vaken nu? För det var en timme sen jag vaknade. JO för att JULIA ställde klockan fast jag sa att hon inte fick -.-
 
Idag så ska jag hjälpa Cicci med flytten, idag flyttar hon på rikigt. Skönt men tråkigt. Får hennes gamla rum nu så det ska bli skönt. Har lite att göra idag. Men ikväll så ska jag träffa Jennifer, eventuellt gå på bio.
 
Vi hörs.
 
Jordgubbarna jag och Julia sålde i lördags.
 

Ingen vila här inte!

Idag va min sista jobbdag på Ekhagen, vissa dagar har varit roligare än andra. Fick med mig en liten blomma
hem som en avskedspresent. Men inte nog med att jag redan jobbat tre veckor i sträck, ska jobba hela helgen och stå i ytterjärna och sälja jordgubbar ´. Tjänar 800 kr så det är ju ganska taget, dock så är jag så snäll att jag erbjöd min syster att stå med mig, delvis för att hon behöver pengar och för att jag inte har lust att stå själv, haha! Så då blev det ju 800 kr att dela på ist, men vafan, skit samma! ;)
 
Nu ska jag försöka hitta på ngt att göra, är så jävla trött så dissade en fest i Järna.
Men något annat roligt ska jag väl hitta på.
Vi hörs.

RSS 2.0