fullspäckad helg!

Dissar gnestamarknaden och åker till Ullared ist! Åker 04:30 och kommer hem runt 17-18. Eller åker ut till Cicci och Konny och är barnvakt med Becca hela kvällen. Sen på söndagen kanske jag ska lira match beroende på om jag blir uttagen eller inte, sen så har jag bestämt att jag ska vara med älsklingen. Denna helg kommer bli BÄST! Ska även till sthlm med Julia imorn efter skolan och kolla efter lite kläder.

Nu ska jag gå ner till stationen, tar kvart i åtta tåget till Fredrik. Skulle egentligen ta sju tåget men det vräkte ner regn satt jag sket i det..

Vi hörs.




seg dag!

Har varit klar sen 11 ungefär men får inte gå förens 13:00/13:30.. Känns ju lite lagom segt när man tänker på det, hade kunnat vara hemma kvart över tolv meen nej så snälla är inte lärarna. Ska iof tillbaks hit till 16:00 för utvecklingssamtal, vilket jag inte orkar egenltigen. Orkar inte stanna kvar och gå på stan ensam i typ 3 timmar så får väl åka fram och tillbaka en sväng ist.

Nu ska jag snart på lunch satt ska logga ut osv nu.
Vi hörs.


håller tummarna!

Ikväll har jag hittils tjänat 150 kr, om jag vinner vadet om att ha läst ut min svenskabok tills svenska lektionen imorn får jag ytterligare 50 kr. BRA DÄR! Jag har städat Ciccis rum därav de 150 kronorna! ;)

Sen har jag tillbringat hela kvällen med Jannele, as nice att bara umgås lite sådär. Länge sen sist.
Nu ska jag duscha, läsa min bok och sooova. Sovmorgon till 10 imorn bussen går 08:10 -.- sen slutar man 13:00 igen. Lite smått onödig dag kanske men man måste ju gå till skolan..

Vi hörs.

1 år, 12 månader, 365 dagar!



Jag minns denna dag för ett år sen som om det vore igår. Du och jag sov hemma hos dig en hel helg ensamma. Vi hade det så mysigt och roligt den helgen. Redan innan var det ju lite pirrigt att få vara med dig en hel helg ensam, du var ju killen jag var så kär i. Våran första kyss några dagar innan var ju helt otroligt, pirret i magen alltså. Men hur som helst, det var en lördag. På dagen hade vi varit ute på tavesta en stund och träffat några av dina kompisar, vi åt panpizza till middag. Men det var ju på kvällen det hände, vi låg där i din säng och myste. Det var så självklart att vi skulle sätta ett datum då för mig, jag menar. Hur länge hade vi inte väntat? Först jag som är så dum att inte inse hur kär jag egentligen var i dig, under 6 månader umgicks vi innan vi blev tillsammans. Det var ju ganska självklart att det var meningen att vi skulle bli ett par. Så jag säger: kan inte vi sätta ett datum nu? Du bara lyyyyser upp och kysser mig, springer till datan, loggar in på fb och tänker ändra relationsstatus, men söt som du är visste du inte hur man gjorde, så jag fick hjälpa dig, haha! Kommer aldrig glömma den helgen, så mycket som hände och så glad jag var att få vara med dig och verkligen förstå hur jävla kär jag va/är i dig. Idag har det gått ett år sen den dagen, ett helt jävla ååår. Du anar inte hur stort mitt leende är på läpparna när jag skriver det här, jag är så sjuuukt jävla glad att jag är din. Att du valt just mig som flickvän. Det är ju helt otroligt att du stått ut med mig så länge, haha! Hoppas du står ut väldigt mycket längre än såhär, för mig blir du inte av med!

Måste sluta skriva nu, annars kommer detta bli meeetar lååångt! Kan inte sätta ord på hur mycket du betyder för mig älskling, jag älskar dig så otroligt mycket!! ♥♥♥

days left: 13!

Solen skiner, 23 grader, helg, sommakänslor och ja, det kan inte bli bättre!
Nu ska jag sätta på mig min bikini och jobba på brännan en stund. Har inget bättre för mig så..
Tänkte höra med någon om den har lust att ses ikv, får se hur det går!

Vi hörs.


grattis älskling!

Ville bara slänga in ett inlägg innan jag måste åka till bussen och säga GRATTIS till min älskling som fyller år idag! 17 år nu älskling, bara ett år kvar till krogen (även om du redan varit där men..), körkort och annat skoj! Hoppas din dag blir bäst! Ses senare idag. PUSS! ♥


(hade ingen annan bild på denna dator)

fuck skolan!

Man kan inte vara borta EN dag utan att man får uppgifter att göra. Ska tydligen läsa en novell och svara på en massa frågor.. Men en glad nyhet, sovmorgon på matten nästa onsdag, skönt!

Annars då. Sitter just nu och gör en läxa, sen när jag är klar ska jag gå ut och gå en sväng med Jannele. Sen blir det träning ikväll. Ska fixa så att jag kanske får skriva ett prov på torsdag imorgon i skolan, sen lämna in en massa försenade saker och sen har jag bara 3 saker kvar att göra som det ser ut nu. Läsa boken, siljas redovisning och den där novellen. Jag vill ha SOMMARLOV NUUUUU!

Vi hörs.


kirrat och klart!

ÄNTLIGEN har jag fått ett sommarjobb! Kanske inte riktigt på det stället jag ville meeeen, det är PENGAR!
Kommer bli klirr i kassan när jag jobbar klart. Ska jobba på Ekhagen i björnlunda, ett ålderdomshem. Det bästa av allt är att jag kan jobba och få OB, kvällar, helger och missommar! KANON!

Nog om det. Ska cykla ner till Gnesta (centrum) med Julia och köpa glass och en panpizza var till oss som vi ska äta till lunch. Sen ska jag sätta på mig bikinin och ligga och sola någon timme. Kritvit förfan!

Vi hörs.


taggad tjej!

Solen skiner, 19/20 grader ute. KANON väder! LOVE IT!
Är sjukt taggad för match nu, blir hämtad om en kvart sen jävlar så ska vi ta 3 poäng!

Vi hörs.


game day!

Match mot IK viljan idag på hemmaplan, nu jävlar ska vi ta 3 poäng!

Just nu sitter jag här as förbannad på min syster, jävla cp unge kommer inte hem när hon lovat!
Är hon inte på stationen imorn innan min buss går är hon KÖRD!

Nu ska jag lägga mig i solen och jobba på brännan, tror jag.
Vi hörs.


summer feelings!

Hellu!
Inte bloggat någe vidare bra på senaste tiden. Men man har inte alltid tid.
Nu ska jag gå ner och äta frukost, plugga en stund. Har en lista att beta av..
Sen ska jag ducha och fixa mig, sen åka till älsklingen och umgås med honom.
Som säkert kommer vara mest grinig eftersom han lanat inatt ;)

Vi hörs.

Mitt hjärta! ♥


snart som vanligt igen!

Förlåååt för dålig uppdatering. Men det är mycket som händer just nu så jag har svårt att hinna med att blogga. Men så fort min läxhög är avprickad så blir det bättre uppdatering!

Ikväll blir det ingen träning för mig, har en massa plugg att ta igen.. Men ska ut och springa en sväng iaf så man får lite träning.

Vi hörs.


Dålig update? kolla instagram

Hanna ärsuuuper seg på att uppdatera så jag drar en gästblogg hära. Såklart är det hennes käraste underbaraste tvillingsyster som uppdaterar. Vi har iaf varit en sväng förbi karlskrona, vad vi gjorde där får hon berätta själv, eller kolla hennes FB. Jo juste, hon uppdaterar sin instagram ganska ofta. Följ henne där vettja! hhannaaugustsson @ insta.


/ Väldens bästaaaa tvillingsyster

min helg!

Känns som att det var et tag sen sista jag skrev. 
Min helg har varit super! 
Fredag - lunch på vita villan med Cicci, bio på kvällen med Fredrik, Johanna och Linus.
Lördag - tillbingades först med Fredrik, på kvällen var jag med Jennifer, Jani och Maxii.
Söndag/idag - åkt till biltema och spelat match. Nu sitter jag hemma hos bästa.
Har fy jävla ont i huvet, i foten och tååån. 
Förlust på matchen, så jävla surt. 2-1. Kan ju säga att det tråkigste var att tjejerna vi mötte var lika gamla som mig ungefär och kunde fan inte bete sig.. Men såna lag finns ju också.
Nu ska jag vara social med Fredrik.
Vi hörs.

Bild sen i somras, snacka om att man längtar tills sommarloooov! 20 dagar kvar för mig!


4:e reserv!

Jag är inte garanterad ett sommajobb, men jag blev iaf fjärde reserv. Hoppas verkligen 4 st tackar NEJ!
Men jag ska väl ta och söka på andra ställen så gott det går, är lite sent nu eftersom jag varit för lat och varit nästan säker på en plats i kommunen.
Idag då, jo först var det skola, idrott första timmen med intevaller, branchkunskap andra lektionen och gjorde någon inlämning. ÖFA en timme efter lunch och sen tog jag två bussen hem och gjorde en läxa. Nu sitter jag hemma hos Fredrik. Vad vi hittar på vet jag inte.
Vi hörs.



moooot västerljung!

Snart brummar bilen mot Norrbyvallen där det väntas en fotbollsträning. Inte jätte taggad men liiite, för jag har jävligt ont i huvet efter bussresan hem. Rena jävla bastun..

Vi hörs.


plugga,äta,duscha,fredrik

Nu ska jag göra min läxa om bloggar och skicka till min lärare, sen äta, duscha och åka till Fredrik.
Vi hörs.


I just love the weather today!

Sooolen skiiiiiiiner och det är as varmt ute. Sitter i shorts och en stickad tröja/t-shirt och solbrillor på! Sommaren är snart här kan man ju säga!

Vet inte riktigt vad jag hittar på idag, vet bara att jag måste göra en läxa och skicka in den till min lärare. Annars får vi se vad som händer.

Vi hörs.

Jag är helt ofixad men det bjuder jag på!

RSS 2.0