I KNOW I CAN DO THIS!

 
Har pluggat lite i drygt 1½ timme. Har massor kvar men saknar lite material som ligger kvar i skolan..
Min underbara kille tar med sig en likadan mattebok som jag har ifrån sin skola, trotts att han själv har en annan. BÄSTA!
 
Halv tre kommer Cicci och hämtar mig, då ska jag umgås med henne en stund. Sen åker jag hem till Fredrik och umgås med honom ♥
 
Vi hörs.

kill me!

Att få ett mejl av sin mattelärare om att jag har F-varning satte sig hårt inombords! Måste göra ett omprov imorn för att klara kursen och min mattebok ligger i skolan.. Tur att man har bästa vännen som läser samma matte, men en annan bok men förhoppningsvis kan den hjälpa mig! Ja jag är hemma idag för att jag försov mig och det går inga jävla bussar... Sen måste jag klara NP om jag ska klara kursen, känner pressen! Jag klarade inte ens NP i nian hur fan ska jag klara det nu?

Det värsta är att jag tänker framåt, mina framtidsplaner att ev komma in på handelshögskolan känns ju ett snepp längre ner nu. Jaja bara att bita ihop och kämpa! Jag kanske klassas som en pluggis för vissa, där har ni svaret. Jag har det inte lätt för allt jag heller! Ligger efter med diverse grejer osv. PALLAR INTE!
 
Ska sluta skriva som en deppig person. Jag är inte DEPP :D Bara lite besviken på mig själv.
Nu ska jag ta en varm dusch.
 
Vi hörs.
 

can not wait!

Jag har spånat på värsta bra affärsidén jag tror kan gå igenom nästa år då jag och 3 tjejkompisar ska starta ett UF-företag tillsammans. Kan inte skriva ut idéen tyvärr då man aldrig vet vem som läser..
 
Idag då, varit i skolan och fick ett oväntat bra resultat på samhällprovet, C. Så jag blev supernöjd!
Ikväll har jag inte orkat göra ett skit! Kom hem kvart i sex och har bara chillat sen dess, kollat på portkod 1321. Skulle egentligen plugga hela kvällen hade jag tänkt men jag orkade inte, behövde en vilodag och så äre bara att köra gärnet sen resten av veckan! Ni vill inte ens veta hur mkt inlämningar och skit jag har att göra. Men bara för att jag vill dela med mig utav det så kan jag lista upp det för er:
 
  • Samhällsprov 7 dec
  • Religionsproc 3 dec
  • Idrottsinlämning om stresshantering 30 nov
  • Träningsdagbok v.50
  • Engelska glosor och text IMORGON - crap!
  • Matte omprov
  • Nationella engelska
  • Marknadsundersökning grupp och induviduell
  • Påverkan uppgift 17 dec
  • Svenska uppgift dialekter

Aa sen kommmer jag inte ens ihåg mer haha! De tre sista ska jag göra på lektionstid. Jo men ni ser, jag har lite att bita i!


borta dåligt, hemma bäst!

Jo man brukar säga borta bra men hemma bäst. Denna gången var borta inte bra. Aldrig mer Riga, iaf inte om jag måste bo på ett elevhem igen.
 
Just nu sitter jag hemma hos Cicci och är kattvakt. Eller ja det är julia som är det men gör henne sällskap. Ungefär halv fyra, fyra kommer Johan och Fredrik och hämtar mig. Vi ska på bio ikväll. Inte ska vi se filmen jag vill se inte menmen, det blir nog kul ändå :) 
 
Vi hörs.

Riga!

Sitter pa varat studentrum har i Riga. Skont att det finns en dator och gratis Wifi iallafall! Dagen har varit annorlunda. Flygresan hit var skum, han som jobbar som flygvardinna (vet inte vad det heter nar killar ar det), flortat med Hanna osv. Nar vi kommer fram sa far vi en guide, som ar en 19 arig kille som ja, typ inte bryr sig sa mycket osv. Sen far vi veta att vi ska ga runt i gamla riga i typ 2 timmar, svin kallt, trotta, ont i fotterna, hungriga som satan osv.. Ja dagen har varit sadar...
 
Nu ska jag gora mig klar for sangen snart och sova. Upp som vanligt imorn da, kl 6...
Vi hors!
 
Kan inte lagga upp bilder, tyvarr!

bakisdag..

Shiiit så roligt jag hade igår med mina brudar på festen! Måste göras om! Tråkig att det sluta med att polisen kom och stängde ner festen.. Menmen, det var kul sålänge det varade! :D
 
Idag har jag tagit igen veckan jag missat, alltså pluggat. Städat mitt rum, tränat och packat min väska, åker till Riga imorn. Så jag har tagit vara på dagen kan man ju säga! 
 
Hoppas på att jag kan få träffa Fredrik ikväll, om mamma är snäll. Håller tummarna, kommer inte kunna ses förens på fredag kväll annars..
 
Jaja nu måste jag gå ut, blir upphämtad för att jag ska åka och käka pizza. Bakis mat. haha!
Vi hörs.
 
jag önskar jag kunde visa bilder från igår, men glömde totalt bort att ta några...

too much!

Sitter och "pluggar" samhäll, ja det går lite upp och ner med att läsa i papprerna. Har suttit här sen halv två, tycker allt är för mycket och svårt för att jag ska få in allt i min skalle! Hoppas med hela mitt hjärta att jag iaf blir godkänd på detta prov imorn! Kursen slutar till jul så man har inte dirket tid på sig.
 
Åker till Riga på måndag, missar en hel vecka i skolan, kul -.- Har redan missat hela denna veckan hittils då jag har varit sjuk. Jaja det är bara att kämpa på!
 
Nu ska jag plugga intensivt och på allvar så jag kan detta tills imorn!
Vi hörs.
 

håller tummarna!

Var och kollade på en lägenhet med Mamma förut, riktigt fin osv. Nu är det bara att hoppas på att man får den. Kanske inte har talat om det tidigare i bloggen, men ja. Vi ska flytta.
 
Nu ska jag åka och köpa toapapper med Mamma, sen träna och plugga. Senare åker jag hem till Fredrik och sover där, saknad!
 
Vi hörs.
 

"TESSIN HJÄLPER"

To do list!
  • Damsuga alla golv
  • Torka golvet
  • Damtorka hyllor
  • Skura toaletten
  • Torka spegeln inne på toan + handfatet
  • Torka borden
  • Torka fönsterbrädan
  • Skura spisen och inuti micron
  • Slänga soppor i sopprummet
Det är det jag ska pyssla med nu på förmiddagen. 
För att ni ska förstå allt lite bättre så kommer nu en förklaring. 
Tessin hjälper menas att vi på min skola (frivilligt) är hemma en dag från skolan och "jobbar" och tjänar lite pengar som vi sen bidrar med till nya duschar i ett flickhem i Indien och ett julfirande med julklappar i Peru (tror jag det var, minns inte). Så jag ska alltså städa min systers lägenhet och får sen 200 kr för det.
 
Nu ska jag sätta igång.
Vi hörs.
 
 

En sådan vän alla förtjänar!

Jag är så lyckligt lottad och glad, att jag har en vän som Jannele. 12 år tillsammans nu eller något sånt. Så många minnen och sånt starkt band mellan oss!
 
Min eftermidadg/kväll har jag spenderat med henne. Oh herre gud vad vi skrattade och larvade oss, det bara älskar jag! Att ha en sådan vän som man ALDRIG glider isär med. Det spelar ingen roll hur lite eller hur sällan vi pratar/träffas. Vi kan alltid prata om allt och hon är inte längre än 50 m bort eller ett samtal ifrån mig. Att alltid veta att hon finns där för mig, oavsett vad, gör mig så himla lättad!
 
Alla förtjänar en sådan vän som hon, jag hoppas ni alla har en sådan vän. För jag kan lova er att det är otroligt skönt och bra för dig att ha den vännen hos dig.
 
Japp jag uttryckte mig lite där. Ville bara komma fram till att alla förtjänar en bra vän, oavsett vad!
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip Girl och sooooova.
Vi hörs.
 
Sommaren 2010.

jasså!

Denna text kommer upp direkt när jag kommer in och ska uppdatera er... Kan väl bjuda på vad hon skrev igår.
 
Tjena alla Hannas läsare. Varken jag eller Hanna är hemma speciellt mycket så vi uppdaterar varandra genom våra bloggar typ. Och jag såg att Hanna har börjat på sitt styrketränings-schema som hon ska köra på i sex veckor. Skit bra och jag ska nog hänga på henne. Men jag ska även försöka dra med henne på träningspassen jag kör, dem är så jävla effektiva. Så ska hon bli lika fit som jag en gång var, innan sommaren för att vara mer exakt. Nu är jag ganska otränad då träningen uteblivit pga tidsbrist. Men jag ska bli fit igen, och jag vill att Hanna ska hänka på helt enkelt. För att det är så kul att se förändring. Hannas muskler kan ju synas lite mer, hennes kropp har ju kommit ganska fort. Det är ju absolut inget fel, hon är ju inte tjock(kalla henne inte tjock, inte ens på skämt!) men hennes mukler kan ju ta lite mer form, precis som mina. Nu när hon är träningsfri kan hon inte skylla på något.
 
Appropå igår, då var jag på årsfest. Skulle uppdatera er innnan jag åkte med lite bilder på hur jag såg ut osv, men det funkade inte..
 
Hur som helst. Har suttit och pluggat lite nu på förmiddagen, hatar det! Kommer aldrig klara samhällsprovet som väntar på mig, ska skrivas på fredag.. Inte nog med det, jag måste även lägga fokus på matten om jag ska få ett E där. ÅH, denna vecka kommer bli tuff, mycket plugg som kan leda till dåligt humör från mín sida.
 
Nu ska jag duscha och lite annat skit.
Vi hörs.
 
En bild från igår på tre lagkamrater.

vuxenpoäng till mig!

Jag känner mig väldigt duktig och snäll just nu! Har damsugit och torkat golvet på hela nerevåningen, och diskat upp allt skit som stod på diskbänken. Mamma jobbar hela helgen så tänkte att jag kunde vara lite snäll och hjälpa henne med det.
 
Nu ska jag kolla om jag kan låna min brors tågkort, så jag kan åka hem till Jennifer nya studentlägenhet ikväll och sova där och umgås med henne, saknad! Om inte så får jag tyvärr stanna hemma ikväll.. Borde plugga om jag får chansen men orkar inte..
 
Vi får se vad som händer.
Vi hörs.
 
Bild på oss från balen i nian

RSS 2.0