ruttet!

Första dan i skolan avklarad då. Känner mig inte alls taggad för det här året jag har framför mig.. Tur att jag börjar med schemats bästa dag iaf, slutar 12:10. Annars har man bara pissdagar.. Fredagarna är värst, dom som borde vara bäst. Ska ut i skogen på fredag morgon på idrotten, HEJA! 
 
Sitter hos Fredrik nu, han är och hämtar pengar av någon kompis eller nått medans jag sitter och stoppar hans uppladdningar osv.
 
Vi hörs.

negativt!

Jag vill INTE börja skolan imorn, mitt schema är piss! Och om jag tolka det rätt på hemsidan så börjar vi redan med schemat imorn :o första dan, nej det kan inte stämma.. Kommer sluta vid 4 varje dag förutom på onsdagar då jag slutar 12. Så jag kommer vara hemma 5, halv 6 varje dag typ. HEJA!
 
Men får se det possitiva, om det finns något. Ska ringa mamma och höra med henne om vi kan åka och köpa skolmaterial när hon slutat jobbet.
 
Vi hörs.
 

spöregn!

Kul väder det är ute idag.. Spöregnar.. Sitter iallafall hemma hos Fredrik och latar mig, han står i duschen och jag häckar framför datan. En riktigt segis söndag idag!
 
Kanske åker hem sen, kanske stannar, får se hur det blir. 
Vi hörs.

my day!

Haft en bra dag på parken zoo med Julia och Cicci, efteråt gick vi på Tuna park och då köpte jag ett par skor och ett par jeans. Åkte sen till Nyköping och köpte mat med mamma och en serie av någon kille till Cicci. Avslutade allt åkande med att åka hem till Fredrik. Nu sitter jag här, ensam på hans rum och ska snart starta filmen: Friends With Benefits. Han är ute och kör fotboll med kompisar och det hade jag ingen lust med. 
 
3 bilder från parken zoo och en bild på det jag köpte!
 
Vi hörs.
 

parken zoo

Cicci har i en månad haft en överaskning åt oss. Det visade sig vara att vi ska till Eskilstuna och gå på parken zoo. Kunde jag inte tänka mig att det var, tror nästan hon valde det för att hon själv vill dit, haha!
 
Vi hörs.

godmorgon!

Vaknade för en halv timme sen. Har precis ätit frukost och nu då? Sitter helt ensam hemma hos Fredrik.. Tänkte ladda ner en film och titta på kanske. Han ringde för typ 10 minter sen och sa att han slutat så han kommer väl hem snart.
 
Vad vi ska hitta på idag vet jag inte, det lär vi märka.
Vi hörs.

snälla jag!

Sitter hemma hos Fredrik och chillar. Ska snart gå och lägga mig. Han står i duschen och jag har varit gullig och bäddat sängen och gjort det mysigt och skönt tills vi ska krypa ner där och sova. Den killen ska som sagt upp till skolan imorn, och jag lär ju vakna också. Men inte fan går jag upp klockan sju på mitt sommarlov inte, så jag kommer ligga kvar vilket som.
 
Nu ska jag gå på toa och borsta tänderna.
Vi hörs.
 

förkyld och grejer

Japp, jag har gått och blivit förkyld. Vilket betyder att det inte blir några träningar för mig ikväll... Skulle ha kört först fotboll idag sen innebandy. Men om jag tränar med förkylning leder det alltid till någon annan infektion. Förra gången var det slemmihinnesvullnad. Så jag tar inte den risken igen nu när skolan startar på tisdag.
 
Sov hos Fredrik inatt, vaknde av hans väckarklocka imorse halv nio. Självklart kom jag upp före honom, sen när vi satt och åt frukost sa han: men hanna, du hade ju kunnat ligga kvar i sängen vet du va? Men då var jag ju redan uppe så åkte hem ändå. Åker tillbaka sen, åkte egentligen bara hem för att hämta nya kläder.
 
Shiit vad jag skriver såg jag nu, ska ringa mamma och be henne köpa nässpray och kolla på Gossip Girl en stund.
Vi hörs.
 
Ruffsigt hår osv..

inte nu tack!

Jag tror jag håller på att bli sjuk.. Sista veckan på lovet. Kom igen nu! Men blir nog inte döds sjuk så jag måste ligga i sängen utan känner att det är förkylning typ.
 
Idag skulle jag egentligen åkt in till södertälje och umgåtts med Emelie, men det blir inte så tyvärr. Så jag vet inte riktigt vad jag hittar på. Vi får se!
 
Vi hörs.
 
 

1 vecka kvar!

Hellu!
Det är nu alla börjar skolan typ, och jag har en veckas lov kvar. Riktigt jävla sköönt! Kommer dock inte ha så mycket att göra då nästan alla mina kompisar börja denna vecka.
 
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, mer än att träna fotboll. Kanske innebandy också, om jag orkar. Vet inte ens om jag ska fortsätta med innebandyn... Jaja nu ska jag äta något.
 
Vi hörs.
 

matchdags!

Idag möter vi telge på hemmaplan, så nu jävlar ska vi ta med oss 3 pinnar! Jobbar vi som ett lag som sist så kommer det gå utan problem!
 
Har nyss ätit pannkakor, ska packa klart min väska och sen sätta mig i bilen och åka till Norrbyvallen. Efter matchen åker jag direkt hem till Becca där det väntas tjejmiddag.
 
Vi hörs.
 

love it!

Solen skiner och det är blå himmel! Skönt med lite fint väder för en gångs skull!
Sitter just nu och kollar på tv, ska kolla om Fredrik är vaken. För jag ska åka till den saknade killen idag, HAPPY!
 
Vi hörs.
 

2 veckor kvar!

Interner krånga förut när jag skulle blogga så kunde inte skriva ett inlägg då. Har iaf varit och hämtat mitt busskort på medborgarkontoret med Jannele och sen varit med Becca och ätit glass och bara pratat. Sen träffade vi några andra tjejkompisar och satt och pratade på bryggan en stund.
 
Nu sitter jag ensam hemma och har inget liv, väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. Börjar bli lite huuungrig. Kanske ska träffa Jannele en stund innann hon drar på träning om hon nu kollar på sin lur ngn gång..
 
Detta blev ganska långt inlägg..
Så vi hörs.
 
fick ingen bra bild.

sunday!

Väskan packad, fotbollsskor, benskydd och dextro nerpackat! Allt som behövs, plus lite till kanske. Sådärja, nu ska det bara vridas på lite musik på hög volym. Sen är jag taggad till match!
 
Ska snart äta lunch och sen gå till Cicci och vänta på min skjuts till matchen.
Vi hörs.

gameday!

Vaknar halv tio, det är fortfarande sommarlov. Jaja det är väl bra att man inte vänder på dygnet antar jag!
Idag äre match som står på schemat team rosa vs värmbol. Inte taggad vilket känns jävligt dåligt! Men får väl försöka tagga upp mig själv på något sätt.
 
Vi hörs.

varför vara normal när man kan vara onormal?

 
That's the way I am, abnormal. In a funny way.

hata gnesta!

 
Sitter och pratar med Jennifer i telefonen och försöker komma på ngt att göra, men inte fan kommer vi på något...
Jaja slutar väl med en filmkväll som vanligt!
 
Vi hörs.

lager 157

Fick med mig detta hem. Ett par jeans, ett par hörlurar och en tjockröja!

Har som sagt varit på lager 157 nu imorse. Åkte vid 10 med Cicci och Jennifer. Nu kan man ju säga att det är köpförbjud för min del. Får inte nya pengar förens 30:e september... Kommer aldrig klara mig. Menmen...
 
Vad jag ska hitta på nu vet jag inte, kanske träffar Jennifer en stund igen, umgås med Cicci eller så ringer jag Fredrik och kollar vad han gör. Vi får se.
 
Vi hörs.

rain, again...

Look awful, but who cares? ;)
 
Har så extremt tråkigt just nu. Är så lat så orkar inte göra någonting heller. HAr frågat 2 kompisar om de vill hitta på ngt men båda två var upptagna, Vette fan om jag orkar fråga någon mer, ska nog dra till affären och köpa chips och läsk och glutta på Gilmore Girls ikväll ist. Vi får se.

rubrik var det ja..

Gud vad dålig jag är på att uppdatera märker jag.. Vad har hänt sen jag skrev sist.. Typ ingenting, har umgåtts med  Fredrik och tränat typ.
 
Idag vet jag inte vad som händer, sitter just nu hemma hos Fredrik men åker nog hem lite senare. Han ska övningsköra ikväll, undra hur det går ;) Själv så måste man ta tag i det där och gå handledarkursen..
 
Vi hörs.
 
Haha hittade denna ursnygga bild på mig, från 7/8:an typ. 

rain, like a swedish summer!

Jag typ orkar inte vara normal på bild!
 
Fick med mig 5 tröjor, en klocka, 3 par trosor och nagelacksborttagning från Stockholm idag. SUPER NÖJD!
Nu ska jag hoppa in i bilen och rulla mot Fredrik.
 
Vi hörs.

mot huvudstaden..

.. för lite shopping! Med Jennifer. Ska försöka hitta lite långärmade tröjor, som jag har lite av. Annars då, jo jag gick upp klockan 08:15 bara för hennes skull, så vi skulle kunna ta ett tidigare tåg.... Svin trött. Men det blir fler timmar uppe i Stockholm eftersom hon börjar jobba kl 4.
 
Vi hörs.
 
Fejkar fram ett leende sådär svintrött!

smärta!

Tjabbatjenahallå! Efter 6 timmars träning nu i helgen har jag en fyjävla träningsverk kan jag ju börja med att tala om! 3 timmars fys igår och en timme idag plus skott och passningsövningar mm.
 
Skulle egentligen hem till Fredrik idag, men det sköt han upp pga av laan. Jävla spelnöööörd! Hoppas han håller det han lovat nu att vi ska ses imorn!! Men det lär vi ju märka. Tänkte ist dra på bio med Cicci och Julia, men vi kunde inte enas om en film osv så det blev inget.. Så istället sitter jag här och ruttnar. Kanske kan få tag på en kompis, vi får se!
 
Vi hörs.
 
 

träningträningträning

Nu väntas det 4 timmars träning. Inte alls taggad, känns som att jag stukat tåjäveln också..

Nu måste jag borsta tänderna och sätta mig i bilen och rulla mot västerljung.

Vi hörs.


segis kväll!

Har inte haft något att göra ikväll.. Skulle dra till Södertälje och träffa Brian en stund, men tog fel på tågtiden. Så har suttit hemma ikväll. Ska slå en signal till Jannele och se om dom fortfarande spelar krocket och om vi ska ses.
 
Vi hörs.

freeeedag!

Sitter och väntar på att Jannele ska komma hit. Vet inte vad vi hittar på men det lär vi märka.

Vi hörs.


gosig!

Sitter och gosar med min favorit katt! Vaknade nyss så ska äta något och sen hoppa in i duschen och fixa mig. När jag är klar ska jag slå en signal till Jannele och vara med henne. Åker nog hem till älsklingen ikväll också.

Vi hörs.

borta bra men hemma bäst!

Sitter hemma hos Fredrik och väntar på att mamma ska komma och hämta mig, hon kommer klockan 2. Då ska jag hem och packa upp min väska och slå en signal till Jannele hade jag tänkt, och käka tacos hemma hos Cicci innan hon drar till jobbet.
 
Ikväll åker jag nog tillbaka hit och umgås med Fredrik, vi får se! Så himla skönt att jag ska vara hemma nu resten av lovet. Det har jag inte varit så mycket i sommar. Så som sagt, borta bra men hemma bäst!
 
Vi hörs.

RSS 2.0