back to real life!

Hej på er, idag var det skolstart för min del så alltså tillbaka till rutiner. Är inte helt nöjd med mitt schema som det ser ut nu, men om jag väljer bort matten så blir jag nöjd. Kan gå in mer på det vid ett annat tillfälle. Det är mycket som hänt på Tessin, det har köpt in soffor och målat om och gjort skolan mer fräsch vilket uppskattas! Sen ska alla dessa kassa datorer försvinna och alla på hela skolan ska ha en varsin laptop. Så ja, jag kommer få en egen dator från skolan. Dock ett år gammal för att vi är treor antar jag. Så den ska hämtas ut på fredag.
 
Imorgon är en "mentors" dag, dvs inget schema så vi ska prata UF hela dagen tror jag. Efter det ska jag ev gå och boka körlektioner om jag hinner. Sen på onsdag börjar schemat och för min del innebär det praktik. Är väldigt nervös av någon konstig anledning? Men ja, antagligen för att det är nytt.
 
Sen har jag även sökt till utlandspraktik i England nu i höst, hoppas starkt på att jag får en plats!! Skulle vara en "dröm" som jag haft sen dag 1 på gymnasiet. Men det återstår att se.
 
Nu blev det mycket babbel om skolan och jag har inte ens hunnit komma till det jag egentligen skulle prata om, Göteborg! Men jag tar det lite senare ikväll från Julias dator för jag kunde inte ladda upp bilderna på denna dator av någon konstig anledning...
 
Mitt i allt så blev jag yr i huvet och känns som att jag ska svimma, bokstavligen! AS läskigt. Så vi hörs senare ikväll!

Hemma

Nu är Hanna hemma och jag har gjort en väldigt enkel fruktsallad till oss som vi ska njuta av framför en film. Hanna är ganska trött så jag antar att jag kommer få smyga upp ur sängen och stänga av tvn efter 30min eller nått sånt. /julia


GÖTET I HELGEN!

Hej på er, min uppdatering har varit kass de senaste dagarna jag vet.. Men det är lite för att jag inte orkat blogga och jag vill ha lite vettiga bilder att visa er som julia gjort tydligen ;) 
 
Det som hänt sen jag skrev sist är att jag har varit på grönalund, spelat match, tränat och fått ont i benhinnorna, varit med fredrik, varit i stockholm med cicci och igår var jag med Jossan.
 
Idag ska jag åka till Göteborg med Max, Lucas och Malva och bo på hotell och gå på Liseberg. Är sjukt glad att det blev av och vi ska ha så jävla kul!! Nackdelen är att vi måste åka i Ciccis och Billys extremt lilla skitbil utan AC som är extremt liiiten så det är ju inte skönaste bilen precis, haha! Men det var det vi fick låna så what to do? Finns ju en fördel med bilen, den drar lite och kostar inte mkt att tanka fullt så den är billig att köra! :D 
 
Nu ska jag snart kliva ur sängen och gå och duscha, äta fruskost och fixa mig. Sen packa klart väskan, ska nog packa om den igen. För jag är expert på att ta med mig för mycket.. 
 
Vi hörs ev under helgen för jag ta med mig min Ipad annars så hörs vi på söndag kväll troligtvis. 
 
fick bli en bild på Theo i brist på bilder.
 
 

Några vettiga bilder

Tjena! Jag tänkte bara slänga in lite bilder från när jag, amanda och hanna var på gröna lund! / Julia
 

GRÖNALUND!

Hej på er. Är hemma hos Amanda i stockholm, julias kompis. Vi ska nämligen till grönalund idag även om det är pissväder ute, det är ju förhoppningsvis mindre köer än vanligt!

Vi kanske ska kolla på sommarkrysset ikväll också när vi ändå är där, men det beror lite på vädret också. Sen åker jag direkt hem till Fredrik och sover där :)

Hoppas ni får en bra dag trotts det dåliga vädret!
Vi hörs.




mobilinlägg!

Sitter på tåget påväg till pappa just nu, ska dit och lämna min gamla mobil som han ska låna och umgås lite. Ville bara visa att jag lever! Haha nejmen vi hörs mera ikväll istället.
 
Hoppas ni har en bra dag med bättre väder än mulet och regn som jag har.
Vi hörs.

New in!

Hej på er, pissväder ute idag.. Åkte in en sväng till Nyköping med mamma efter hon slutat jobbet. Hittade en klocka och ögonskugga som jag fick med mig hem, supernöjd! Skulle egentligen träna ikväll men när vi va i Nyköping fick jag huvudvärk och har känningar av migrän så skippar träningen och har tagit två migräntabletter för att slippa få migrän.

Imorse kom mitt micro-sim i brevlådan, men så jävla typiskt att de aktiverar det först på måndag.. Så får dras med min gamla liiiite till.. På måndag ska jag även hem till Emelie och fixa mina naglar. Men det skriver jag mer om när jag har varit där!

Nu ska jag ta det lugnt ikväll och kolla serier och även ta mig an städningen utav mitt rum, det är storstädning som gäller!

Vi hörs.


Äntligen!

Hej på er. Igår köpte jag en ny lur som sagt, det blev inte den jag först tänkt mig av olika anledningar så det blev en s4 mini. Jag är supernöjd! Kan dock inte börja använda den förens på måndag för att jag har beställt en micro-sim som jag väntar på och det aktiveras på måndag.

Har nyss klickat hem skrämskydd, mobil skal som är som en plånbok och ett vanligt rosa gel skal. Det kommer också att komma senast på måndag. Anledningen till att jag beställde det är för att jag försökt hitta det i butik men det finns varken i Nyköping eller Södertälje ännu förens om ca 2 veckor pga att mobilen är så pass ny..

Nogpratat om luren nu. Ska snart ringa Jennifer och träffa henne och få se hennes nya lägenhet.

Vi hörs.


I'm home!

Hej på er, kom hem från Spanien igår. Har haft det underbart skönt! Inte gjort något sådär speciellt så resan i sig är inget att skriva om direkt. Vi sola, bada, åt, umgicks och hade det allmänt bra. Men det är skönt att vara hemma faktiskt!

Ska snart åka till Nyköping och släppa av Julia vid flygplatsen som ska åka till Polen, sen köpa en ny mobil, äntligen! Äta och sen kolla på vår fotbollsmatch mot harg.

Hittills idag har jag varit i Södertälje med Julia och fixat lite grejer.

Hoppas ni har en bra dag.
Vi hörs.


RSS 2.0