Vändpunkt!

Hellu! Kom precis hem från Nyköping där jag varit med Mamma och Julia. Fick med mig lite smått och gott hem, bla en BH, en träningströja och lite annat.
 
Nu ska jag äta jordgubbar och doppa i smält choklad, MUMS!
Vi hörs.

Jobbjobbjobb

Godmorgon på er!
Vädret är rätt dåligt idag också, så det lär ju bli en seg jobbdag idag också. Hoppas iaf att dagen går fooort. Åker hem till Fredrik efter jobbbet och umgås med honom.

Oj klockan tickar iväg, måste gå till bussen nu.
Vi hörs.


pissväder..

Hejsan! Kom precis hem från jobbet ungefär, har varit en riktigt lugn dag kan man säga!

Idag är det sånt tråkigt väder så att man bara vill ligga inne och titta på film typ, så det är precis vad jag ska göra nu. Jag längtar till Spanien, då sol och värme faktiskt existerar!


bara 10 dagar kvar!

Hellu! Kom precis hem från långsjön, tänkte ta årets första dopp men det var svin kallt så jag sket it. Har varit med Jannele nu ikväll och gått på promead och pratat och ja varit ute på långsjön med Cicci. Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och sen kolla ett avsnitt av OTH jag missade på tv:n förut. Sen är det sängen som gäller. Jobb imorn. Måste upp senast 06:30,HEJA!

mobilblogg

Hej på er! Sitter på tåget påväg hem från Fredrik. Ska på lägenhetsvisbing kl 5 sen ska jag hem och bara ta det lugnt ikväll. Jobb imorgon, 10 dagar kvar sen drar jag till Spanien med älskling! Vi hörs.

midsommarafton blev en succé!

En bild från igår, en grym kväll blev det!
 
Hellu! Igår hade jag så himla roligt, en grym midsommar! Dans och roligt folk. Måste göras om!!
Nu sitter jag och chillar, har varit på en lägenhetsvisning idag och sen varit en sväng i södertälje med mamma och cicci.
 
Ikväll ska jag på bio med Cicci och Jennifer, What to Expect ska vi titta på.
Hoppas alla får en bra kväll.
 
Vi hörs.

kanon bra!

Jag trivdes ju inte på jobbet, så gick och pratade med chefen. Sa som jag kände osv så nu har jag nya arbetsuppgifter, är typ som en "vaktmästare" med min kompis Max. Mycket roligare faktiskt och det känns skönt att ha någonting att göra och inte bara sitta och titta!!
 
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen, vi ska väl snart ta och äta sen vet jag inte vad vi hittar på. Glada miner från mig, solen skiiiner!
 
Vi hörs.

the vow!


Ganska bra film faktiskt.

Har precis kollat klart på filmen. Så nu har jag inget vettigt för mig.. Ska väl ta och äta lite som jag inte gjort ännu.
Oftast brukar man vara glad över att ha ett sommarjobb, men just nu är jag inte glad över det, iaf inte det jobbet jag har. Jag verkligen hatar det där stället och skulle göra vad som helst för att få ett annat jobb typ.. Jag vill verkligen inte gå dit imorn, och man ska fan inte känna att man verkligen inte vill gå tillbaka till sin arbetsplats. Som det känns nu kommer jag aldrig palla 3 jävla veckor, jag kommer säkert skita i det till slut.. ÅÅÅÅÅH jag orkar inte!

Nog om det, jag ska inte trötta ut er.
Vi hörs.

ojojoj inte min grej!

Första dagen på jobbet - CHECK!
Att jobba på ålderdomshem är verkligen inte min grej, ville bara därifrån hela tiden.. Men jag måste ge det en chans och se om jag trivs när jag fått in rutinerna..

Jag är helt jävla slut, as hungrig och trött... Så jag ska göra det sista jobbiga för idag, städa mitt rum..
När jag är klar med det är det chilla som gäller, äta, äta B&J och kolla på film.

Vi hörs.


nöjd tjej!

2 kurser har de inte satt betyget i ännu, men vet de redan, hehe!

Kom hem från Becca för en stund sen, har inte hunnit göra så mycket. Ska snart ställa mig i duschen sen åka med Mamma till södertälje och hämta Cicci, sen släpper hon av mig hos Fredrik.
 
Idag kan man ju säga att det är myyys väder, så jag ska bara ta det lugnt idag.
Vi hörs.

goodnight!

Godkväll!
Har haft en bra dag idag, umgåtts med massa vänner ute på stranden och spelat vollyboll osv. Åkt till älsklingen och lämnat lite korvlådor till hans mamma och sen varit med Jennifer.

Imorgon ska jag åka till stockholm med Anna, Max och Brian. Kommer bli roligt och sen ska jag åka hem till Lahti och sover där.

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorn.
Vi hörs.


good feelings

Åkte hem tidigt från Fredrik i onödan, har bara chillat sen jag kom hem efter 2. Ska snart äta lite mat och sen åka på träning som jag inte alls har lust med...

På måndag börjar jag jobba i 3 veckor, sen kanske jag ska till karlskrona när jag jobbat klart, sen åker jag till Spanien med älsklingen och hans familj, sen åker jag till borås med mina systrar när jag kommit hem. Kommer bli en grym sommar det här!

Imorn blir det klemmingen med kompisar och sen hem till Fredrik tror jag.
Vi hörs.

vart är sommarvädret?

Jag tycker att sommaren kan komma fram nu, soooolen och värmen så att man kan dra ut till stranden osv.

Vaknade innan sju imorse, gick upp efter en stund eftersom jag inte kunde somna om, gjorde en god frukost och sen kollade jag på Gilmore Girls och lyckades somna om efter en stund, runt 8.30. Så ringer självklart Jennifer och väcker mig vid halv elva...

Idag ska jag vara med Jennifer och kolla på balen, sen åka hem till Fredrik hade jag tänkt.
Nu ska jag börja fixa mig, ringa min handledare och sen ringa Jennifer.

Vi hörs.

En nyvaken Hanna, as ful men jag bjuder på denna!

goooo Sverige!

Sitter och kollar på fotbollen som snart är slut, måste bara säga: vafan Sverige??? Ni suger ju... Inget bra spel från de idag..

Idag vaknade jag upp bredriv mitt hjärta och åkte hem vid 15:18 och chillade hemma en stund och åkte sen ut till stallet med Cicci och red en runda. Efter att vi var klara där ute beställde vi pizza och köpte jordgubbar och glass.

Nu ska jag kolla på Gilmore Girls.
Vi hörs.



SOMMARLOOOOOOV!

Så jävla skönt! Nu har jag gått på sommarlov, och ska inte tilbaka förens den 28:e augusti. HUR NICE!
Är just nu med Jannele, har varit det sen jag kom hem vid 12:15 ungefär.. Vi har bakat och typ chillat. Tror hon drar hem snart för hon är b-nödig och kan inte göra det borta, haha ;)

Ska sova en stund tror jag, eller jag är jävligt trött då jag typ sovit 5/4 timmar någonting sånt.. Ska på möte kl 18:00 och drar sen hem till Fredrik.

Vi hörs.


gör klart det sista!

Sitter just nu och gör klart mina sista läxor innan sommarlovet. Det ska vara inlämnat imorn och jag har lite panik över min bok jag inte läst ut ännu.. Men jag bev nyss klar med min läxa om specialexponering och ska nu bara läsa som faen och sen skriva ett brev kring boken. Men ska även iväg och träna mellan 19:00 - 20:30, TAJT SCHEMA!

Nu ska jag äta lite mat och sen åka till träningen.
Vi hörs.

mongobild!

in the school!

Sitter på engelska lektion och väntar på att min lärare ska komma och hjälpa mig, medans jag väntar slänger jag in ett inlägg här. Har inte haft tid eller ork till att skriva i helgen, var ju barnvakt i lördags och det gick jätte bra och va roligt faktiskt. Det tyckte ungarna också. Kom hem på söndagsmorgonen och gjorde en läxa och åkte sen till Västerljung och lirade match. De placerade mig på topp, aldrig spelat där föut och går in och gör mål innan en minut av matchen hade gått, så jag hade kapasiteten till att lira där som min tränare sa.

Sen har det inte hänt mycket mer under helgen, var i Stockholm i fredags med Julia och Amanda och hittade en bikini och lite annat som jag fick med mig hem. Min syster fyllde år igår och fick en elvisp av mig och Julia, hann tyvärr inte vara med och fira henne direkt men hon fick en bamsekram av mig iaf.

Idag ska jag hem och göra en läxa och sen träna ikväll, match på onsdag igen.
Vi hörs.

ändrade planer!

Jag skrev ju sist att jag skulle till Ullared, men det blev inte så. Istället ska jag ner på marknaden med Becca och se vad som händer där. Inte det roligaste vädret precis men.. Ikväll ska vi vara barnvakt åt 3 små busungar, kommer nog bli roligt! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch och sen höra av mig till Becca eller något.
Vi hörs.


Haha när man söker på: gnesta marknad på google kommer denna härliga bild upp på mina fina vänner Anna och Becca!

RSS 2.0