Helt ensam..

Hej på er. Ligger i soffan hemma hos Fredrik, han drog precis ut för att köpa cigg åt en kompis, vilket betyder att jag är helt ensam här hemma, gillart inte! Menmen han kommer hem snart.

Imorn tar jag tåget hem runt tolv tiden för att gå på Gnestamarknaden, får se hur länge jag går, beror på vädret. Ska iaf ha brända mandlar och remmar! Regnar det kanske jag kan få lite plugg gjort. Berättar mer om min morgondag imorgon istället.

Vi hörs.


I hope it isn't true!

Hej på er, kom hem från skolan för en halvtimme sen. Åkte med Lahti hem, superskönt! Nu sitter jag och tare lugnt och väntar på tåget till Fredrik som går 15:54.

Vädret är kanon här, vilket passar as bra för de som ska springa Gnestaloppet!

Imorn är det alltså Gnestadagen, Gnestas årliga marknad med ett litet tivoli, nog happening in Gnesta! Men imorn så är vädret inte lika bra som idag dock enligt väderrapporten, vilket suger stenhårt! Så jag hoppas att de har fel och att det blir en STOR sol istället :)

Vi hörs.


Skolaaaa...

Godmorgon på er. Åker bil till skolan idag med Lahti, superskönt! Mindre stressigt.

Det är totalt 14 dagar kvar tills sommarlov, vilket känns helt sjukt! Har inte riktigt fått den där känsla av att det verkligen är sommar och snart lov, att jag snart gått ut andra året på gymnasiet, känns som att jag började där igår.. Men jag klagar inte, studenten nästa år, ojojoj vilket grymt år det kommer att bli!

Vi hade match igår mot Gnesta btw, vinst med 3-1, skönt! Träning ikväll sen så ingen vila här inte!

Vi hörs.


Pluggsöndag!

Hej på er. Ligger i stoooora nya sängen med Fredrik och kollar på tv.

Min dag har spenderats med massa plugg, eller ja jag har skrivit en uppsats om Östersjön som tog ett par timmar. Blev iaf klar och skickade in den till min lärare så han kan kolla igenom den innan jag skickar in den på riktigt.

Missade tåget till Fredrik förut och bröt typ ihop, haha! Var nog för att jag var så trött på allt plugg och saknade honom ;)

Men nu är jag här och snart ska vi käka rabarberpaj, MUMS!

Vi hörs.


Ingen vila här inte!

Hej på er. Idag slutade jag 11:20, bussen hem gick 12:55 men den var lite sen så kom in till Gnesta 13:50 typ. Då hör jag en vissling och woups så stod Fredrik där :D han fyller 18 år idag så det var roligt att stöta på honom eftersom vi egentligen inte skulle setts alls idag. Grattis till honom iaf!

Nu ska jag göra klart en religionsuppgift som ska vara klar på fredag, sen börja skriva på naturuppgiften och sen städa mitt rum. När jag är klar med allt det kan jag äntligen lägga mig i sängen och koppla av och kolla på OTH!

Vi hörs.


Skolavslutnigsklänning/Daniels studentklänning?

Hej på er. Sitter i sängen med Fredrik och kollar på tv, vi ska snart dricka lite O'boy och sen göra oss klara för sängen. Jag har som jag sa tidigare ett svenskaprov imorn, och Jossan messade mig förut och sa att vi får ha en liten fusklapp imorn, det räddade mig kan jag ju säga! Har suttit ett tag och pluggat nu och ska läsa igenom det imorn igen, sen för det gå som det går! Satsar mest på att bli godkänd eftersom jag inte kan skiten..

Som rubriken lyder, har köpt en klänning som jag funderar på att ha på skolavslutningen, iaf om det blir fint väder! Annars kanske jag kan ha den på Daniels student, vi får se..

Godnatt på er!


Daddys place!

Hej på er, jag stannade hemma från skolan idag för att jag inte mådde alls bra.. Men sov ett par timmar och mådde genast bättre! Åkte till pappa med Cicci så sitter hemma hos honom nu, tänkte passa på när jag ändå har tid, vilket jag nästan aldrig har.. Men ska snart åka hem och sätta mig och plugga hela kvällen.. Prov imorn, men tummen upp för att vi får ha fusklapp, behövligt! :D 
 
Ska försöka få med mig Fredrik hem också hade jag tänkt, får se hur det går :)
Vi hörs.
 

Home again!

Hej på er, kom hem i fredags eftermiddag men har inte riktigt haft tid eller orken till att blogga ännu.

Resan var rolig, fanns inte mycket att göra på kvällarna men vi gjorde det roligt ändå. Har badat i en varm källa, hållet i en getunge och massa mer! Blir för mycket och skriva om jag ska skriva ner allt vi gjorde..

Igår firade jag Fredrik dom blir 18 på onsdag och gick även på handledarkursen, så äntligen får jag snart köra!! Köpte ett paket på bilskolan för de hade ett erbjudande. Det var ett startpaket med fem körlektioner, böcker, inloggning och något ner tror jag. Så nu är jag taggad på att köra!!

Nu kommer det snart gäster hit som inte kunde komma igår.
Vi hörs.

Detta köpte jag på flygplatsen, sååå nöjd! Köpte även en till Julia :)


Fjärilar i magen!

Utan anledning är jag nervös.. Hoppas denna vecka går as fort!!

Nu ska jag äta frukost, sen gå på toa och fixa klart det sista! Vi hörs.


Bättre sent än aldrig!

Hej på er, har precis skrivit klart min packlista och ska börja packa ner allt. I. Väskan nu. Åker till Island imorn, har fjärilar i magen :o vilket jag aldrig haft förut..

Vädret på Island dit vi ska är inte det bästa, runt 3-4 grader... Medans det kommer vara runt 20 här i Sverige..

Nu måste jag börja så jag blir klar, skriver igen när jag kommit hem, njut av vädret åt mig!!

Vi hörs.


Summerfeelings!

Hej på er. Kom hem för en kvart sen, gick från Hemköp och det va as varmt och skönt, gick i t-shirt och svarta jeans och det vart typ för varmt, det kallar jag sommarkänslor!

Nu ska jag laga någon mat till mig, är ensam hemma och måste få lite mat i magen innan träningen. Åkte hem från skolan 20 min tidigare för att jag hade feta huvudvärken, men nu har jag tagit en Ipren så hoppas på att den försvinner snart! Säkert värmens fel ;)

Vi hörs.


Chillar galet!

Godkväll på er. Ligger i sängen och tare lugnt! Har varit hos Fredrik hela kvällen och kollat på one tree Hill och vi har även varit ute och gått en sväng i det fina vädret.

Nu kan jag inte kolla på OTH längre för att alla avsnitt inte finns på sidan jag kollar på så måste börja kolla på dvd:n istället och boxarna står hemma så att jag få la göra något annat ist, sova kanske?

Hur som helst, vi hörs! :)


Måndag igen!

Godmorgon på er. Måndag igen då, ny vecka och nya tag. Är trött och seg och vill inte gå upp, men jag måste.. Som tur är så är det bara tre dagar i skolan denna vecka, SKÖNT!

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och göra mig klar för skolan.

Vi hörs.


Happyhappyhappy!

Hej på er, klockan är mycket jag vet.. Men jag är inte trött :/ blev ännu piggare när Julia klicka upp min mail och ba: Hanna, du vann tävlingen på ett presentkort på 500 kr från Rebeccas blogg (http://miinto.se">miinto.se). Super stort tack BECCA!! :D Så då blev jag aaas glad och gjorde en beställning. Vågade inte beställa shorts som jag vill pga att man inte är riktigt säker på hur storlekarna är.

Men nu ska jag försöka sova så att jag orkar upp imorn! Godnatt.

Screampicade bilder så ni skulle kunna se vad jag beställde :)

https://cdn2.cdnme.se/3048612/6-3/pic_5182e06f9606ee092ef1b97d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3048612/6-3/pic_5182e074ddf2b30db6d1a51d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3048612/6-3/pic_5182e078ddf2b30d6af083ec.jpg" class="image">


RSS 2.0