Jobb imorgon!

YES! Jag ska jobba imorgon, sälja jordgubbar vid burger king i Järna så kom och KÖÖP! Hoppas på att jag får passen ons-fre också, har dock inte fått svar på det ännu... Fingers crossed.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och sova så att jag orkar jobba imorgon, haha inget ansträngande jobb men ändå. Ska också lösa dilemmat att kunna kissa någon gång imorn under mina 8 timmar jag jobbar!?

Ha det bra allesammans!
Godnatt.


Vetiraner vs rutinerade

Hej på er, kom hem för en liten stund sen. Har varit i Björnlunda och spelat lite ployfotboll kan man säga, det är någon fotbollsdag där idag. Som rubriken, vi yngre (rutinerade) mötte de äldre (vetiranerna), de vann haha men det var kul ändå! Gjorde dock illa käken under matchen, fick en boll rakt upp i ansiktet så kan inte tugga... Menmen smällar man får ta!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen vänta på att klockan ska bli 18:00 så jag kan börja tvätta och städa hos cicci!

Vi hörs.


Osjälvisk!

Hej på er. Min dag har spenderats i Södertälje med Pappa och Julia, vi kollade bl.a. På rean vid intersport och åt jordgubbar med glass. Fick med mig en superskön tjocktröja hem!

Imorgon kunde jag ha jobbat och tjänat pengar, men osjälvisk som jag är tänker jag på min syster. Jag vet hur mkt hon behöver pengarna så gav bort mitt pass, tänkte att jag har annat för mig som jag kan göra och ge passet till henne. Kommer nog fler tillfällen för mig. Kommer inte tacka nej till nästa chans. Inga stora summor men får man ihop några pass blir det som sagt pengar! Håller tummarna för att jag får en chans till, haha!

Vi hörs.


Watching TV!

Godmorgon på er. Jag sitter i sängen klar för att åka till pappa egentligen, men Julia kan inte hålla sig till planerna så blir så himla irriterad.. Nu måste jag vänta på henne i två timmar eftersom tågen inte går så ofta, kan ju åka själv nu men det är Inge vidare roligt. Så får vänta, men har ingen aning om vad jag ska göra dessa två timmar??


Så sjukt skönt!

Att bussarna går igen, alltså sl bussarna. Pappa bor i Södertälje och inga bussar har gått där över huvudtaget på över en vecka typ, sjukt irriterande! Brukar inte vara där så mycket men just denna vecka som busstrejken har hållit på har jag det, haha!

Ska som sagt dit imorn en stund på dagen när Fredrik jobbar och även kolla rean på intersport! Sen åker jag nog direkt hem till Fredrik och sover där, inte sovit tillsammans på.. ja, jag vet inte hur länge :o så det ska bli mys, sova ensam är inte ett plus när man är van vid någon bredvid sig ;)

Jaja Gud vad jag babblar på... Ska göra en fruktsallad nu och kolla några avsnitt av gossip girl sen soooova.

Vi hörs.


Två nya

Hej på er. Idag har jag varit iväg med Julia, vi var i Salem och träffade Nathalie och sen åkte vi till Södertälje för att åka till pappa men det blev ändrat så vi åker dit på dagen imorn istället. Men vi gick i alla fall på stan en kortis och då fick jag med mig dessa två snygga shorts från H&M, rea så jag kunde inte motstå.. Behövde dessutom shorts så det var inget onödigt köp!

Nu ska jag ta det lugnt, äta och bara tagga till träningen vi har ikväll. Sista fram till 3:e augusti. Riktigt skönt, men det blir ju egenträning istället. Men ska nog köra lite med Jannele så det är ju roligt. Men vi får mer info på träningen sen.

Hoppas ni har en bra sommar!
Vi hörs.


Årets första dopp!

Hej på er. Idag har jag varit ute på stranden och tagit första doppet, svinkallt! Sen varit hemma och tagit det lugnt och haft hand om tvätten lite.

Nu ska jag snart bli hämtad av pappa och åka hem till honom med Julia. Vi tar nog tåget hem sent ikväll. Sen imorn vet jag inte vad som händer, kanske stranden igen om det blir fint väder. Apropå stranden, Fredrik var tydligen också ute och tog sitt första dopp idag. Blev riktigt förvånad då han aldrig badar i Sverige.. Haha!

Vi hörs.

En ny topp jag fick av Julia. Inte bästa bilden menmen.


My room!

Igår var jag på Ikea och fick med mig ett skrivbord + stol hem, sååå nöjd!

Resultatet hur mitt rum ser ut nu.
(Det är inte städat vid tv:n)


Tufft!

Godmorgon på er. Är vaken nu för att jag egentligen skulle jobbat, men efter denna helg orkar jag inte det plus att jag inte mår bra. Så jag ska sova en stund till nu och sen fixa lite annat och träffa Fredrik ikväll tror jag. Det kommer nya jobbtillfällen för jag ska hörs av mig när jag blivit frisk! :)

Ja jobbet är då att sälja jordgubbar vid burgerking i Järna, dåligt betalt men ändå pengar. Om jag får ihop några pass blir det lite pengar, mobilpengar kanske? ;) hehe.

Jaja nu ska jag som sagt somna om en stund och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar igen!

Vi hörs.


Hälsning..

Jag mår som jag förtjänar idag men fyfan mår så jävla dåligt att jag inte vill röra en droppe alkohol någonsin igen... Och där sprang jag in på toan och spydde upp en del alkohol som var kvar i mig.. BOKSTAVLIGEN!

Som ni förstår har jag ingen vidare bakfylla... Har aldrig spytt efter en fylla förut så det bevisar ju att jag drack lite för mkt igår..

Nu när jag fått upp skiten som jag vaknade kl 06:59 imorse för, kan jag äntligen försöka somna om en stund. Wihoo!

Vi hörs.


Midsommarafton!

Hej och glad midsommar på er! :) 
 
Idag har jag ett fullbokat schema:
- sälja hamburgare osv i Västerljung på ett stort midsommarfirande kl 10-13
- hem och fixa sig och sedan åka till Fredrik vid tre till halv åtta för lite midsommarmat/firande
- åka till Björnlunda och fira med mina vänner hos Simon och sen vidare till hembygdsgården för massa dans osv..
 
Som ni ser har jag fullt upp och jag gillart! Ni kanske även har förstått att detta inlägg är tisdinställt ;) passade på igårkväll när jag ändå hade tiden. 
 
Jag hoppas ni också har en bra midsommar! 
Vi hörs.

 

Sisterday!

Godmorgon på er. Jag vaknade nyss för att Fredrik skulle till banken och fixa lite saker. Jag tar 11:23 tåget hem och umgås med Cicci fram tills träningen ikväll, mys!

Skrev i tisdags att jag skulle försöka få mamma att låna ut pengar till mig, men det ville hon icke.. Så jag kommer troligtvis köpa en ny mobil i augusti.

Nu ska jag gå upp och fixa iordning mig.
Vi hörs.


Sunny day!

Hej på er. Skönt väder idag! Sitter ute på soldäcket hos Fredrik och solar, skönt! Han är lite grinig för att jag tog kort på honom så får skita i att lägga upp bilderna på honom.

Hoppas ni har det skönt i värmen.
Vi hörs.


Fingers crossed!

Hej på er. Nu sitter jag förmodligen i bilen påväg till samlingen eller något sånt, och försöker få mamma att gå med på att låna ut lite pengar till mig så jag kan köpa mig en ny telefon, min håller på att säcka ihop totalt... Har kollat runt lite på blocket och har hittat en iPhone s4 för 2000 kr som jag blev sugen på! Ja det kommer bli en begagnad mobil tills jag har råd med en sprillans ny. Vilket lär bli nästa sommar, haha! 
 
Vi möter IK tun 2 idag, div 4. Tre pinnar ska det bli! Vårt mål till nästa år är div 3 så det är bara att kämpa och köra! 
Förhoppningsvis åker jag hem till Fredrik direkt efter matchen och sover där. Jag uppdaterar mer imorn tror jag.
 
Vi hörs.
 
En bild från gnestamatchen!
 

Destination Kolmården!

 
 
 
 
 
 
 
 
Var på Kolmården i lördags med mamma, Julia och cicci. Ganska kul faktiskt. Var på delefinshow och safari. Efter vi var klara där inne gick vi även in på något annatvutanfösådär det var havsdjur eller vad man ska säga, häftigt! Men dock under mina förväntningar..  Här ovan är några bilder från när vi var där.
 
Jag hoppas ni tycker om att jag visar er lite bilder utöver egopics, vilket jag sällan gör! ;)
 

Daniels student!

Nu kommer det lite bilder från Daniels student, enjoy!
 
 
Finna massa mer bilder men orkar inte lägga upp alla.

Gameday!

Hej på er. Sommarlovet hittills har varit rätt segt, har fortfarande inte fått in känslan av att det är sommarlov.. Det är rätt tråkigt att inte ha något jobb när alla mins vänner har jobb.. Som nu, sitter hemma i min säng och vet inte vad jag ska göra fram tills matchen? Fun..

Hoppas ni har det roligare än vad jag har det!
Vi hörs.


Workout!

Ojoj dålig uppis från mig, sorry!
Har varit på min brors student och gått på sommarlov. Första lovdagen idag och har inte gjort direkt mkt.. Tog iaf en sväng in till Södertälje centrum med bror för att han skulle köpa lite kläder, fick även med mig ett par spring-shorts hem som ni ser nedanför.

Nu ska jag alltså träna en stund sen städa rummet och äta fruktsallad.

Vi hörs.


I'm finished!

Godkväll på er. Sitter i sängen hos Fredrik och tar det lugnt, kollar på OTH och funderar på att snart ta en dusch. Fredrik är hos Martin och kollar på sagan om ringen, som jag inte gillar så mycket, därför är jag kvar här :)

Jag skulle egentligen ha gått på bio med cicci ikväll, men det var tågstrul så vi skulle aldrig hinna i tid. Så vi tar det i helgen istället.

Imorgon ska jag hem till min lärare Elsa och umgås med klassen och ha det allmänt bra, skönt att slippa skolan! Sovmorgon en halvtimme så jag kan ta fem i åtta bussen, åker hem med fem i sju tåget så jag hinner fixa mig innan jag åker. Har inte alla saker jag behöver med nig till Fredrik nämligen.

Whatever, nu babblar jag på här..
Ska kolla ett till avsnitt av OTH sen hoppa in i duschen.
Vi hörs.


4 timmar..

Godmorgon på er. Fått fyra timmars sömn inatt, inget vidare då jag MINST behöver 6 timmar.. Ja anledningen till mina fyra timmar är att jag var tvungen att läsa ut en engelskabok till idag så hade inte mycket till val. Men klar blev jag och skolan är snart slut så det är bara att bita ihop!

Nu ska jag gå upp och klä på mig, ta på sminket, äta frukost och sen gå till bussen.

Vi hörs.


Planering..

Hej på er. Skrev ju imorse vad jag skulle göra idag, har inte gjort mer än att jag varit i skolan och tränat, det andra har jag inte hunnit med.. Vilket leder till att jag måste åka hem imorn efter skolan och sätta mig och plugga..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen soova!
Vi hörs.


Sovmorgon!

Hej på er, jag sitter hemma hos Fredrik klar att gå till tåget, eller nästan iaf. Måste bara borsta tänderna.

Har sovmorgon till 13:15, superskönt! Har hunnit duscha och äta i lugn och ro vilket jag aldrig annars gör!

Efter skolan ska jag göra en naturlabb och skicka in den sen åka och träna och ikväll läsa min bok -.-

Ha en bra dag allesammans.
Vi hörs.


Min drömkatt/ras!

Soo cuteeee!


Min helg!

Oups! Har varit dålig på att uppdatera er i helgen.. I lördags gick jag på marknaden med cicci och senare på kvällen drog jag på middag med en del av mina tjejkompisar, sen drog vi vidare på fest, oj så kul vi hade!! Kvällen i sig kan jag summera såhär:
- girltalk
- polis
- kaos = festen dog pga förstörda saker
- ny fest
- däcka på sängen när jag kom hem

Min kväll var iaf grym, jag mådde som jag förtjänade dagen efter..

Igår hade jag match, gick inget vidare.. Den sämsta matchen vi gjort i div 4. Förlust alltså, delvis pga ett avbrott mitt i matchen pga blixten så vi blev lite stela.. Menmen what to do?

Idag stannade jag hemma från skolan för att dagen kändes onödig!!! Fixade en del annat istället, firade min storasyster som fyller 23 idag. Nu är jag hemma hos Fredrik och har sovmorgon till 13:15 imorn, awesome!

Vi hörs.


RSS 2.0