Not a good day!

Hej på er, kom precis hem från att ha varit ute och övningskört med mamma. Det gick sådär, denna bil är så mycket svårare att köra än de på bilskolan. Menmen lite övning med mammas bil så kan jag köra den också utan problem :) Hade ju även tänkt plugga körkort innan, städa rummet och så. Men det blev inte av, jag har&mår riktigt dåligt. men tänkte iaf ta och städa rummet nu och sen läsa i min engelskabok som jag halkat efter i såå mycket eftersom jag inte varit på topp. Men det tar jag igen! 
 
Matchen idag gick skit, försluts med 5-1. Men det är ju inte så konstigt när man plockar in div 2 spelare till en div 5 match.. Sen gick det allmänt dåligt för mig idag individuellt och det kändes inte så roligt att spela idag helt enkelt, stämningen och allting.. Men jag taggar till tills på lördag då vi har en viktig match framför oss. 
 
Hoppas ni haft en bra dag alles!
Vi hörs.
 
Några bilder från matchen!
 
 
 
 

The hardest thing I ever done!

Godmorgon på er, jag vaknade runt halv nio och kunde inte somna om. Så jag har legat i sängen och läst bloggar osv. Men ska snart gå upp och äta frukost, packa väskan och fixa mig lite. Har match idag mot hällbybrunn, inte taggad just nu men det blir jag nog senare! 
 
Jag har många tankar som flyger runt i mitt huvud just nu och är lite nere, men såna punkter i livet har man ju också.. 
 
Ja efter matchen ska jag hem och städa mitt rum, plugga körkort och se till att få övningsköra lite med mamma ikväll! Att köra bil tycker jag är askul, speciellt när det går så himla bra hela tiden :) 
 
Hoppas ni får en bra och rolig söndag, eller så kanske ni bara har en segissöndag? Men det är ju skönt det med!
Vi hörs.
 
Detta är vad som väntar på mig... Hehe
 

brainstorma!

Hej på er. Sitter i ett litet rum i skolan med Fredrik och Rasmus och vi försöker komma på en affärsidé vilket går lite trögt. Men tre tänkbara idèer har vi fått fram men vi vill inte besluta något förens hela gruppen är här så vi sitter fast litegrann.. Men nästa måndag kommer vi nog ha en klar affärsidè. 
Fick besked idag om att jag ska få åka till England och praktisera v.43-45. SJUKT GLAD BLEV JAG! Jag har velat detta sen dag 1 på gymnasiet och gjort allt för att förtjäna en plats, och fick en också så allt jobb var värt det! Var dock lite orsäker ett tag på om jag verkligen skulle få åka. Men shit vad kul vi ska ha de tre veckorna! Kommer åka med tre personer i klassen som jag inte har någon som helst relation till idag men det kommer vi få iaf under de veckorna vi är där. Nu kan man säga att jag är galet taggad på att åka men också lite pirrig i magen, vilken upplevelse!
Till något helt annat, idag fyller min pappa år så jag och mina syskon ska överaska honom idag och åka och bowla med honom (han tycker om att göra det). Så direkt när jag kommer hem idag ungefär så ska jag sätta mig i bilen upp till Skärholmen. Hoppas kvällen blir lyckad! Min pappa tror att vi har glömt bort hans födelsedag och tror att vi inte ska komma till han alls osv, askul! haha.
Vi hörs.(har tyvärr inga bilder eller datasladden med mig till skolan så blir ett bildlöst inlägg)

Work!

Godmorgon på er. Var ett tag sen jag skrev sist så tänkte bara visa att jag lever. Sitter just nu på frukost på jobbet men måste snart gå ut och jobba igen. Blir hämtad idag av Cicci och då ska vi åka direkt till Ikea och köpa en garderob till mig.

Hoppas ni får en bra frdag alles!

gameday!

Hej på er, igår var jag på kräftskiva hos Fredrik och det blev en lugn kväll för min del. Har ju match mot Valla idag och måste vara på topp! Jag är galet taggad även om jag fortfarande är förkyld. Men jag fick inte spela i onsdags eller träna i torsdags så nu vill jag bara ut på planen och lira lite boll!! Tre pinnar ska vi åka hem med.
 
Veckan som kommer har jag hel praktik vecka vilket inte är så poppis från min sida.. Tycker två dagar i veckan är alldeles lagom sen börjar man tröttna (man jobbar trottsallt gratis så drf det kan vara svårt att hålla lusten uppe). Men jag klagar inte ändå, min plats är kanon och jag om Malvis kan ta raster ihop också :D Men en vecka klagar jag lite över, haha. Tror det kommer bli lite segt men jag kommer även lära mig ganska mycket vilket är skönt! 
 
Nu ska jag snart gå hem och äta lite lunch. Är hos cicci för tillfället, fick lite tråkigt hemma så överaskade henne för en stund sen. Hoppas ni får en kanonbra söndag alles!
 
Vi hörs.
 
(får bli en bild i repris, har inga bilder hos cicci)
 


nytt till vintern!

Hej på er. Vet inte när jag skrev sist men i alla fall. "Slutade" kvart över tolv idag, sket i matten. Så tog 12:55 bussen hem och kollade lite gossip gril när jag kom hem och kollade sen vidare på vinterjackor som jag började med igår utan något resultat. Men idag hittade jag en jacka tillslut, glansig svart dunjacka. Tror det kommer bli kanon! Sen beställde jag även hem en jacka åt Julia och en väska som vi ska dela på. Vi hade rabatt på 300 kr om vi beställde för 800 kr från Ellos och jackan + väskan blev 798 kr så vi köpte det billigaste linnet på rean, ganska fel färg för min smak, men whatever! Så nu behöver jag bara köpa nya vinterskor och sen är jag redo för kallare dagar, har redan tittat in ett par jag vill ha. Så måste bara åka iväg någon dag med mamsen! 
 
Just nu sitter jag hemma hos Cicci, hon städar och lagar mat och jag sitter här framför datorn. Vi ska ha en liten filmkväll med chips och läsk. Sen imorn ska jag övningsköra med mamma på morgonen och efter det ska jag på kräftskiva hos Fredrik. På söndag är det match mot Valla som gäller, tänker sepla även om inte förkylningen är helt borta. Vilket jag tror den kommer att vara för jag är redan mycket bättre än i tisdags! :D
 
Ha en bra fredagkväll alles!
 
 
 
 

Körkortsplugg!

Godkväll på er. Sitter och pluggar lite körkort just nu, eller ja jag kommer aldrig igång eftersom jag blev avbruten mitt i allt förut av Cicci så har inte slagit upp boken igen. Men tänkte faktiskt plugga lite vägmärken iaf eftersom att jag har min första körlektion imorn och vill kunna något iaf. Är rätt nervös över att köra imorn eftersom jag aldrig har kört på riktigt någon gång förut.. Men det går säkert asbra!

Om jag inte blir uttagen till englandspraktiken nu i höst kommer jag istället satsa på körkort och försöka ta det relativt snart! :) men det återstår att se!

Nu ska jag ta tag i pluggandet och sen kolla film eller något.
Vi hörs.


caféterianmys!

Hej på er, sitter i skolan just nu och väntar på att lektionen ska börja. Hittils idag har vi pratat om kurser vi ska läsa och lite praktik, as TRÅKIGT! Men resten av dagen ska vi prata UF och bestämma grupper, prata utlandspraktik och lite sånt så det kanske blir lite roligare.
 
Efter skolan ska jag hem och göra ingenting, och ikväll kommer Fredrik troligtvis hem till mig. Ja jag vet inte rikitgt vad jag ska skriva så vi hörs senare ikväll.
 
 

Trosa dff ❤

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist och har ingen bra ursäkt för det. Men nu tänkte jag uppdatera er lite.

Skolan har som sagt dragit igång och även praktiken, som jag trivs superbra på! Helt rätt ställe för mig känns det som. Praktiserar på Ica maxi special.

Annars då, igår så spelade jag match och det gick riktigt bra för mig om jag får säga det själv! Måste bara bli tuffare i närkamper för då skulle jag vara ännu bättre där ute på plan! Vinst med 4-0.?Efter matchen drog laget till Mira i Vagnhärad och käkade och sen drog vi vidare hem till Sara där vi partade loss! Jag sa massa igår och gjorde en massa som jag inte riktigt kan minnas idag, hehe! Men kul hade jag och spritintaget var lite för mycket så jag mår som jag förtjänar idag och det är Inge vidare.. Tänkte åka med och kolla på vår div 5 match idag men det går ej, spyr med jämna mellanrum så jag blir sängliggandes idag.. Menmen laddar upp batterierna för en ny vecka.

Nu kanske jag tar tag i att städa mitt rum om jag orkar, annars får det vänta lite.
Vi hörs.


RSS 2.0