Jag lever!

Hej på er. Jag vet att det har gått lång tid sen jag skrev sist, men jag har verkligen inte haft en lugn stund och bara. suttit ner med IPaden i knät förens idag.. Har som sagt flyttat, så har varit mycket att fixa hemma. Jag hade ingen garderob, så jag har köpt en ny på ikea som jag i måndags och i tisdags byggde ihop. Sen har vi köpt lite andra nya möbler som jag hjälpt till att bygga ihop, även har jag packat upp en massa saker ur kartongerna. Vårt förråd i källaren har någon jävel snott, så vi väntar på att få tillbaka det så det är fortfarande inte helt klart uppe i lägenheten.. Känns surt eftersom att jag har tjejmiddag/18-års middag hos mig imorgon... Menmen mina vänner klagar inte! :) finns ingenting att göra. Sen har vi köpt lite nya lampor på ikea, som det visade sig vara fel blablabla nånting då vi kan iaf inte använda dom förens vi köpt rätt blablabla.. Haha! 
 
Sen har det varit mycket skola och praktik också. Men livet rullar på!
Nu ikväll ska jag plugga, städa lite och förbereda för imorgon. Ska även pallra mig bort till Ica och hämta ut mitt nya bankkort och duscha senare... Ja jag har en del som ska fixas, därav ingen träning för mig ikväll :/ 
 
Men en nu har jag inte tid att sitta i soffan mera, måste sätta igång nu! 
Vi hörs.
 
Två nya möbler:

flyttkaos!

Hej på er, förlåt för dålig uppdatering men det är mycket som händer just nu! 
Känns som att jag inte hinner med allt i skolan och gör allt i sista sekund, fyller 18 imorn och flyttar idag. Flyttfirman som flyttar sakerna åt oss är sjukt sega och har precis börjat packa in sakerna i nya lägenheten och dom kom klockan 8 imorse.. Känns bara segt att flytta, men ändå skönt!! Jobbigt att packa ner allt och sen ska det upp igen. Plus att någon idiot har tagit vårat källarförråd bara för att det stod tomt? Ja det finns människor till allt..
 
Jag orkar inte vara hemma i kaoset så jag åker och tränar ikväll, inte så passande dock men aa. Eller så får jag överväga och vara snäll mot mor min och skippa den så jag kan hjälpa henne, får gäster imorn så vi vill få upp en del...
 
Om 3 veckor åker jag till england, tiden går så sjukt fort! :D 
Men innan dess ska jag hinna klart med en del grejer i skolan -.- 
Känns som att det är mycket nu, även om det inte låter så.
 
Men nu ska vi vara positiva, blir ju för fan 18 imorn! Krogen på fredag, 18 års middag som väntar, avslutningsfest med laget + att vi gått upp i trean och sen Englansåklart! Så det är en massa positivt också ;)
 
Nu ska jag slappa framför tv:n en stund (är hos cicci) och sen kolla med mamma om dom är klara och då kanske stanna hemma och hjälpa till. Skulle ju faktiskt vara skönt att bli klar med så mycket som möjligt!
 
 

RSS 2.0